Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γκολ στη Λαμία και... γκρίνια για την ΑΕΚ (2-2)

Γκολ στη Λαμία και… γκρίνια για την ΑΕΚ (2-2)

Πολλά γκολ, πολλές φάσεις και 2-2 ανάμεσα σε Λαμία και ΑΕΚ με… οφσάιντ τον διαιτητή Σκουλά.

Λαμία και ΑΕΚ έμειναν στο 2-2 στη Φθιώτιδα, σε έναν αγώνα που δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον. Ωστόσο, είχαμε ένα όμορφο ποδοσφαιρικό βράδυ στη Λαμία με πολλές φάσεις, γκολ και αρνητικό πρωταγωνιστή τον διαιτητή Σκουλά. Ο Θεσσαλός ρέφερι τα έκανε μαντάρα με ανύπαρκτο πέναλτι υπέρ της Λαμίας και πολλές φάσεις που ξεσήκωσαν αντιδράσεις, κυρίως από τους «κιτρινόμαυρους».

Ο Μανόλο Χιμένεθ ξεκίνησε με 4-2-3-1, ενώ με αντίστοιχο σύστημα άρχισε το ματς και ο Μάκης Χάβος. Πήρε ρυθμό από την αρχή το ματς με τον Πέτρο Μάνταλο να σκοράρει μόλις στο 4’ από ωραία συνεργασία του με τον Τάσο Μπακασέτα, με τον αρχηγό του Δικεφάλου να πλασάρει δυνατά και να στέλνει την μπάλα από κοντά στο γάμα της εστίας του Μελίσσα για το 1-1. Ακολούθως η Λαμία άγγιξε την ισοφάριση με το δοκάρι του Μπερτόλιο στο 26’, αλλά η ΑΕΚ αντέδρασε με ανεπανάληπτη ευκαιρία του Πόνσε.

Ο Μάνταλος έβγαλε κάθετη μπαλιά στον Πόνσε, ο Αργεντίνος επιχείρησε να περάσει τον Μελίσσα, αλλά τελικά ο τερματοφύλακας της Λαμίας τον ανέκοψε. Στο 33’ ο Μπακασέτας με τον Μπεχαράνο εντός περιοχής διεκδίκησαν την μπάλα, με τον Βολιβιανό να πέφτει κάτω.

Ο διαιτητής Σκουλάς με λανθασμένη απόφαση του έδωσε πέναλτι κάνοντας έξαλλους τους «κιτρινόμαυρους». Ο Μπαράλες εν τέλει ευστόχησε και έκανε το 1-1 για να πάει ισόπαλο το ματς στην ανάπαυλα. Από το 31’ η ΑΕΚ ήδη είχε κάνει την πρώτη της αλλαγή λόγω τραυματισμού του Κλωναρίδη, με τον Αλμπάνη να παίρνει την θέση του στο δεξί άκρο της επίθεσης.

Χάβος και Χιμένεθ δεν άλλαξαν τα πλάνα τους με την έναρξη της επανάληψης στη Φθιώτιδα. Όμως στο 53’ η Λαμία «τιμώρησε» την διπλή κακή αντίδραση της άμυνας της ΑΕΚ. Ο Ασούμπρε από δεξιά δημιούργησε, ο Μπαράλες πάσαρε στον Καραμάνο, αυτός με ψαλιδάκι ανάγκασε τον Μπάρκα να αποκρούσει με εντυπωσιακό τρόπο, όμως στην εξέλιξη της φάσης ο Μπαράλες πήρε την μπάλα, την κατέβασε, σούταρε δυνατά και δεν άφησε περιθώρια για το 2-1.

Ο Χιμένεθ αντέδρασε μετά την μία ώρα αγώνα, με τον Μπογέ να παίρνει την θέση του Μπακασέτα. Και στο 66’, στην πρώτη του επαφή με την μπάλα, ο Αργεντίνος ισοφάρισε. Ο Μάνταλος εκτέλεσε το κόρνερ, ο Πόνσε πιο ψηλά από όλους έκανε την γυριστή κεφαλιά προς τον Μπογέ για να εκτελέσει τον Μελίσσα για το 2-2.

Μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του Σκουλά η ΑΕΚ επιχείρησε να ανατρέψει το σκορ, αλλά σε 2-3 καλές ευκαιρίες με Κρίστιτσιτς, Γιαννιώτα και Πόνσε δεν πέτυχε αυτό που ήθελε. Έτσι το νικηφόρο σερί της τερματίστηκε στη Λαμία.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024