Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εδώ είναι Σαν Μαμές

Εδώ είναι Σαν Μαμές

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο επικράτησε της Ράγιο Βαγεκάνο (3-2) διευρύνοντας το εντυπωσιακό εντός έδρας αήττητο σερί της

Οι Βάσκοι επέστρεψαν στις νίκες και διατηρήθηκαν στο παιχνίδι της  Ευρώπης, επικρατώντας της Ράγιο Βαγιεκάνο (3-2). Οι γηπεδούχοι έπιασαν στην 6η θέση τη Βαλένθια, ενώ η ομάδα από το Βαγιέκας προσπαθεί να αποφύγει το φάντασμα του υποβιβασμού!

Μόλις στο 2ο λεπτό του αγώνα, ο Ινιάκι Γουίλιαμς με ένα μάλλον τυχερό γκολ άνοιξε το σκορ για την Μπιλμπάο αλλά λίγο πριν την εκπνοή του ημιχρόνου ο Μορένο με σουτ μέσα από την περιοχή στην κίνηση ισοφάρισε σε 1-1.

Η Μπιλμπάο είχε απάντηση και μάλιστα άμεσα, καθώς με την έναρξη της επανάληψης με όμορφη κίνηση και τελείωμα του Γουίλιαμς έκανε το 2-1. Λίγο μετά την συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού η Ράγιο ισοφάρισε με τον Σουάρεθ (2-2) αλλά το γκολ τελικά δεν μέτρησε, μετά και τον έλεγχο του VAR, ως οφσάιντ.

Σαν να μην έφτανε αυτό, στο 72′ οι Βάσκοι ανέβασαν στο 3-1 τον δείκτη του σκορ με δράστη τον Ραούλ Γκαρθία, αλλά η πολύ σκληρή για να πεθάνει Ράγιο απάντησε με τον Ραούλ Ντε Τομάς να κάνει το 3-2 στο 85′!

Στα εναπομείναντα λεπτά, η Αθλέτικ Μπιλμπάο διατήρησε το προβάδισμά της και διεύρυνε το αήττητο σερί στο γήπεδό της (τελευταία εντός έδρας ήττα στις 05/10/2018).

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024