Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αγριεύει ο καιρός τη Δευτέρα - Έρχονται βροχές ,καταιγίδες και ισχυροί άνεμοι

Αγριεύει ο καιρός τη Δευτέρα – Έρχονται βροχές ,καταιγίδες και ισχυροί άνεμοι

Τη Δευτέρα τα φαινόμενα θα είναι ιδιαιτέρως ισχυρά και θα επηρεάσουν και την Αττική ενώ σταδιακά θα γενικευτούν σε ολόκληρη τη χώρα

Νέο κύμα κακοκαιρίας αναμένεται τη Δευτέρα σε αρκετές περιοχές της χώρας με τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού να είναι οι βροχές, οι καταιγίδες και οι ισχυροί άνεμοι.

Στο βίντεο που ακολουθεί παρουσιάζονται προγνωστικοί χάρτες βροχόπτωσης, έως και τις βραδινές ώρες της Τρίτης 16/04.

Τη Δευτέρα τα φαινόμενα θα είναι ιδιαιτέρως ισχυρά και θα επηρεάσουν και την Αττική ενώ σταδιακά θα γενικευτούν σε ολόκληρη τη χώρα, συμπεριλαμβανομένης της Κρήτης.

Την Τρίτη στα ανατολικά και νότια θα υπάρχουν νεφώσεις, τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα νότια, όπου πιθανόν να είναι κατά τόπους ισχυρές τις πρωινές ώρες.  Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα κεντρικά και βόρεια ορεινά ενώ  στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ηπειρωτικά. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες ενώ οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 5 με 6 και στο Αιγαίο πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ.

Λίγες νεφώσεις, βροχές και τοπικές καταιγίδες θα σημειωθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες ενώ παρόμοιος θα είναι ο καιρός και την Πέμπτη. Συγκεκριμένα  στα ανατολικά λθα υπάρχουν λίγες νεφώσεις που παροδικά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές κυρίως στα βορειοανατολικά και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες μεμονωμένες καταιγίδες στα ηπειρωτικά και την Κρήτη.

Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες θα σημειωθούν το μεσημέρι – απόγευμα με τοπικούς όμβρους η μεμονωμένες καταιγίδες στα ηπειρωτικά. Θερμοκρασία: σε πτώση στα ανατολικά.

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024