Εμβρόντητοι έμειναν -για μια ακόμα φορά- οι πολίτες, όταν το απόγευμα της Παρασκευής άκουγαν τον Αλέξη Τσίπρα να πλέκει το εγκώμιο της Ρένας Δούρου, στα πλαίσια εκδήλωσης για την παρουσίαση του συνδυασμού «Δύναμη Ζωής» της Ρένας Δούρου, η οποία διεκδικεί την επανεκλογή της στην περιφέρεια Αττικής.

Οι δυο τους χωρίς κανένα σεβασμό και καμία αυτοκριτική για τις ζωές που χάθηκαν σε Μάτι και Μάνδρα επιδόθηκαν σε μια προεκλογική «φιέστα», με τον κ. Τσίπρα για άλλη μια φορά να εμφανίζεται προκλητικός, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να στηρίξει τις -πάμπολλες- αποτυχημένες επιλογές του, όπως αυτήν της κυρίας Δούρου.

Αναφερόμενος ξανά σε fake news και σε κίτρινο τύπο τόλμησε να πει, με τα γνωστά… άριστα ελληνικά του, ότι γίνεται… «τυμβωθηρία» από την πλευρά των «άλλοτε μεγάλων και σήμερα κίτρινων εφημερίδων».

Μάλιστα, η κυρία Δούρου έδειξε να συγκινείται περισσότερο από τα λόγια του πρωθυπουργού, απ’ ότι το καλοκαίρι όταν και κάηκαν 100 άνθρωποι από… μια στραβή στη βάρδια της.

Φυσικά οι παραπάνω αθλιότητες δεν πέρασαν απαρατήρητες από την ελληνική twitterόσφαιρα, η οποία για μια ακόμη μέρα παραμέρισε ριάλιτι και με ότι άλλο ασχολούνταν και έστρεψε την προσοχή της στην ανεκδιήγητη αυτή εκδήλωση.

Μην μπορώντας να πιστέψουν αυτά που συνέβαιναν έσπευσαν στο Twitter να δηλώσουν την οργή και την αγανάκτησή τους, όπως μόνο εκείνοι ξέρουν.