Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Κιμ Καρντάσιαν μας ξεναγεί στο σπίτι της

Η Κιμ Καρντάσιαν μας ξεναγεί στο σπίτι της

Πως είναι η καθημερινή ζωή στο σπίτι της οικογένειας Καρντάσιαν - Γουέστ;

Η Κιμ Καρντάσιαν αποφάσισε να ανοίξει για πρώτη φορά το σπίτι της και να μας ξεναγήσει στην έπαυλη αξίας 60 εκατ. δολαρίων, απαντώντας ταυτόχρονα σε «αδιάκριτες» ερωτήσεις.

Η 38χρονη τηλεστάρ, που πρωταγωνιστεί για πρώτη φορά σόλο στο εξώφυλλο της αμερικανικής Vogue, άφησε τις κάμερες του περιοδικού να μπουν στο πολυτελές σπίτι της, το οποίο η ίδια περιγράφει ως «μίνιμαλ μοναστήρι», εξηγώντας πως το μοναδικό design του είναι έμπνευση των Κάνιε Γουέστ και Axel Vervoordt.

Στο βίντεο εμφανίζεται και ο Κάνιε, να παίζει με τα τρία παιδιά τους -την 5χρονη North, τον 3 ετών Saint και την ενός έτους Chicago- στην κρεβατοκάμαρα, ο οποίος και λέει διάφορα πειράγματα στην Κιμ όσο εκείνη απαντά στις ερωτήσεις.

Σχετικά με το τέταρτο παιδί που περιμένουν, μέσω παρένθετης μητέρας, η Κιμ Καρντάσιαν αποκαλύπτει πως το όνομα δεν μοιάζει σε φιλοσοφία με εκείνο της North, για το οποίο μεγάλο ρόλο έπαιξε η Άννα Γουίντουρ, που της είπε ότι είναι «ιδιοφυές».

Η Κιμ έδειξε επίσης τα δώρα που της είχε πάρει ο Κάνιε Γουέστ για τα Χριστούγεννα, για τα οποία παραδέχθηκε πως ενώ στην αρχή απογοητεύτηκε αλλά μετά χάρηκε, όταν της αποκάλυψε πως στις αντίστοιχες εταιρίες των δώρων, τής είχε αγοράσει μετοχές. Όπως λέει, ως αντάλλαγμα του δίνει οικονομικές συμβουλές, παρόλο που ο ίδιος της αγνοεί.

Επίσης η Κιμ Καρντάσιαν, επέτρεψε στις κάμερες να μπουν στην κρεβατοκάμαρά της, αποκαλύπτοντας εκεί ότι εύχεται οι άνθρωποι να σταματούσαν να μιλάνε για τις πληθωρικές αναλογίες του σώματός της…

Ξεναγηθείτε στο σπίτι της Κιμ Καρντάσιαν με το παρακάτω βίντεο:

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024