Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το «γκολ» της Λάρισας που χειροκροτείται από όλους

Το «γκολ» της Λάρισας που χειροκροτείται από όλους

Η διοίκηση της Λάρισας ανακοίνωσε πως θα φιλοξενήσει στο AEL FC Arena τον Γιάννη, τον γνωστό οπαδό του ΠΑΟΚ που αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα

Η Λάρισα θα φιλοξενήσει το απόγευμα της Κυριακής τον ΠΑΟΚ (14/4, 19:00) και η διοίκηση του θεσσαλικού συλλόγου προχώρησε σε μια αξιέπαινη κίνηση. Οι «βυσσινί» ανακοίνωσαν ότι θα φιλοξενήσουν τον Γιάννη, οπαδό του ΠΑΟΚ που αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα και μάλιστα έκαναν γνωστό πως ο φίλαθλος του δικέφαλου, θα παρακολουθήσει το ματς από τον αγωνιστικό χώρο, μαζί με τον πατέρα του.

Ο φίλαθλος του ΠΑΟΚ είχε ζητήσει από την διοίκηση της Λάρισας να πάει στο AEL FC Arena για να παρακολουθήσει τον αγώνα της ομάδας του κόντρα στους Θεσσαλούς και η διοίκηση της ΑΕΛ έκανε αμέσως αποδεκτό το αίτημα του.

Η ανακοίνωση της Λάρισας αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ικανοποιώντας το αίτημα του πιο πιστού οπαδού του ΠΑΟΚ, του ευρισκόμενου σε αναπηρικό αμαξίδιο από λάθος γιατρών, του γνωστού Γιαννάκη και του πατέρα του κ. Λουκά, ο οποίος βρίσκεται πάντοτε μαζί του από ηλικίας 11 μηνών, αποφάσισε να τους φιλοξενήσει μέσα στον αγωνιστικό χώρο του AEL FC ARENA.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ θα καλύψει όλες τους τις ανάγκες και ο κ. Αλέξης Κούγιας κατόπιν προσωπικού αιτήματος του Γιαννάκη θα τον συναντήσει και θα συζητήσει μαζί του για όποιο θέμα αυτός επιθυμεί».

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024