Μαξίμου: Ο Μητσοτάκης να πει ανοικτά αν υιοθετεί ότι η μίζα είναι στα καθήκοντα του υπουργού
«Μετά τον κ. Βενιζέλο, ο κ. Χαράλαμπος Αθανασίου ήταν ακόμη πιο αποκαλυπτικός για τον σχεδιασμό ΝΔ και ΚΙΝΑΛ για την παραγραφή των αδικημάτων του σκανδάλου Novartis» επισημαίνεται από το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού καλώντας τον κ. Μητσοτάκη να τοποθετηθεί
«Μετά τον κ. Βενιζέλο, ο κ. Χαράλαμπος Αθανασίου ήταν ακόμη πιο αποκαλυπτικός για τον σχεδιασμό ΝΔ και ΚΙΝΑΛ για την παραγραφή των αδικημάτων του σκανδάλου Novartis» επισημαίνεται από το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.
Όπως σημειώνεται, «με περισσό θράσος ο κ. Αθανασίου τόλμησε να ξεστομίσει τη φράση ότι ‘η μίζα είναι στα καθήκοντά του υπουργού’ και επομένως τυχόν εγκληματικές πράξεις πρώην υπουργών της ΝΔ και του ΚΙΝΑΛ έχουν παραγραφεί και θα παραμείνουν ατιμώρητες».
«ΝΔ και ΚΙΝΑΛ θέλουν να ξαναέρθουν στην εξουσία για να ξεπλύνουν τυχόν ποινικές ευθύνες υπουργών τους για τη Novartis, καταψηφίζοντας την τροποποίηση που ψήφισε ευρεία κοινοβουλευτική πλειοψηφία στη Συνταγματική Αναθεώρηση για τον κατάπτυστο νόμο περί ευθύνης υπουργών» συμπληρώνει το Μέγαρο Μαξίμου.
«Ο κ. Μητσοτάκης υιοθετεί ότι η μίζα είναι στα καθήκοντα του υπουργού; Εάν ναι να το πει ανοιχτά, εάν όχι δεν έχει παρά να αποπέμψει τον κ. Αθανασίου άμεσα» καταλήγει η ανακοίνωση του Μαξίμου.
- Στο φως η δολοφονία της Φαιναρέτης Μπαξεβάνη – «Της έστησαν καρτέρι στο εξοχικό της» στη Σαλαμίνα
- Η αλλαγή καθεστώτος στο Ιράν είναι «το καλύτερο που θα μπορούσε να συμβεί», λέει ο Τραμπ [βίντεο]
- Διαβάστε στα «Νέα Σαββατοκύριακο: Διαβολοβδομάδα
- Πυρκαγιά σε διυλιστήριο πετρελαίου στην Κούβα τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο
- Υπάρχουν ακόμα νομίσματα – καταφύγια; Οι ανατροπές σε δολάριο, γιεν, ελβετικό φράγκο
- Πράκτορες της ICE φέρονται να ψευδόρκησαν μετά τον πυροβολισμό μετανάστη από τη Βενεζουέλα στο πόδι
