Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο ημίγυμνος «Πάπας» Τζουντ Λο σκανδαλίζει το Ίντερνετ

Ο ημίγυμνος «Πάπας» Τζουντ Λο σκανδαλίζει το Ίντερνετ

Οι φωτογραφίες του σέξι «Πάπα» Τζουντ Λο έγιναν σε χρόνο μηδέν το απόλυτο viral

Μετά την παγκόσμια επιτυχία της τηλεοπτικής σειράς «The Young Pope» με τον Τζουντ Λο στον πρωταγωνιστικό ρόλο, ο βραβευμένος με Όσκαρ Ιταλός σκηνοθέτης, Πάολο Σορεντίνο ξεκίνησε τα γυρίσματα της νέας του σειράς «The New Pope».

Τα γυρίσματα της νέας σειράς με την υπογραφή Σορεντίνο έχουν ήδη ξεκινήσει και αξίζει να σημειωθεί ότι δεν αφορούν σε μία σειρά σίκουελ, καθώς ο νέος Πάπας στην προκειμένη, θα είναι ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός Τζον Μάλκοβιτς, ενώ θα υπάρχει μία διαφορετική οπτική στο πώς διαδραματίζονται τα γεγονότα του σόου.

Κι ενώ πρόφατα είδαμε τον Τζον Μαλκοβιτς να τριγυρνά στην πλατεία του Αγίου Πέτρου ως ο «Νέος Πάπας», το απόλυτο viral ήρθε από τις ημίγυμνες φωτογραφίες του «Πάπα», Τζουντ Λο.

Στις φωτογραφίες που έβαλαν φωτιά στα social media o 46χρονος Τζουντ Λο δείχνει τους κοιλιακούς του στην άμμο της Βενετίας, καθώς γύριζε μερικές σκηνές για τη νέα σειρά του HBO. Σε άλλη φωτογραφία ο γοητευτικός ηθοποιός κρατάει το χέρι της Γαλλίδας συμπρωταγωνίστριάς του, Λουντιβίν Σανιέ, ενώ περιτριγυρίζεται από γυναίκες με μαγιό που παίζουν βόλεϊ.

Και μπορεί να είναι ελάχιστες οι πληροφορίες που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα σχετικά με την πλοκή της νέας σειράς «The New Pope», ωστόσο οι σέξι φωτογραφίες του Τζουντ Λο που κάνουν το γύρο του Διαδικτύου, αποτελούν ίσως το καλύτερο promo…

Από τα όσα έχουν γίνει γωνστά μέχρι στιγμής η υπόθεση της σειράς «The New Pope» εκτυλίσσεται στον «κόσμο του σύγχρονου ποντιφικάτου», ενώ στο καστ της σειράς συμμετέχουν εκτός του Τζον Μάλκοβιτς και του Τζουντ Λο, οι ηθοποιοί Σεσίλ ντε Φρανς και Λουντιβίν Σανιέ.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες του Τζουντ Λο που σκανδάλισαν το Ίντερντετ:

https://www.instagram.com/p/BwFdVlNlc4M/?utm_source=ig_web_copy_link

Sports in

Η αντίδραση του Σλούκα μετά το μεγάλο λάθος: Χτυπιόταν στον πάγκο του Παναθηναϊκού (vids)

Ο Κώστας Σλούκας ήταν απαρηγόρητος στον πάγκο του Παναθηναϊκού μετά το τέλος που έκανε στο φινάλε του αγώνα με τη Μακάμπι και είχε πολλές έντονες αντιδράσεις…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024