Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Κατερίνα Γιατζόγλου : Η εγγονή μου δεν με έχει πει ποτέ γιαγιά

Κατερίνα Γιατζόγλου : Η εγγονή μου δεν με έχει πει ποτέ γιαγιά

Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Κατερίνα Γιατζόγλου, μίλησε για όλους και για όλα...

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Κατερίνα Γιατζόγλου, όπου μίλησε για όλους και για όλα.

Η Κατερίνα Γιατζόγλου, στο τηλεοπτικό πλατό του «The 2night Show» μιλώντας για την επαγγελματική της ζωή μίλησε για τη συνεργασία της με τον Δημήτρη Αποστόλου και το βιβλίο τους «Καμία Σχέση» ενώ αναφέρθηκε επίσης στον καταλυτικό ρόλο που παίζει ο έρωτας στη ζωή καθώς και στις ανθρώπινες σχέσεις.

Σχετικά με τις ερωτικές σχέσεις, η Κατερίνα Γιατζόγλου δήλωσε πως, στην ουσία, δεν υπάρχουν μόνο δύο άτομα σε μια σχέση, αλλά παραπάνω:

«Στις σχέσεις δεν είναι μόνο δύο. Είσαι εσύ κι ο άλλος. Είστε δύο. Οι γονείς σας, άλλοι 4 και βάλε. Μετά βάλε τος φόβους μας, ανεβαίνει το νούμερο. Οι εγωισμοί μας, ανεβαίνει κι άλλο το νούμερο. Και μετά είναι το παρελθόν μας, οι πρώην. Οπότε γινόμαστε πάνω κάτω 20 άνθρωποι. Η τεστοστερόνη είναι η απόλυτα καταστροφική ορμόνη για όλη αυτή την ιστορία, γιατί όταν είσαι «ντοπαρισμένος» με τεστοστερόνη όταν είσαι ερωτευμένος, δεν λειτουργείς νορμάλ. Γι΄αυτό λέμε πάντα ότι ένας τρίτος βλέπει αλλιώς τα πράγματα. Θα σου πω κάτι που έγραψα σε ένα βιβλίο: «Καταλαβαίνω τους ανθρώπους αρκεί να μην τους ερωτευτώ».

View this post on Instagram

#Χθες εκοψα το τσιγαρο…δεν υπηρξα ποτε μανιωδης καπνιστρια….αλλα καπνιζα χρονια…..Ειχα προγραμματισει το μυαλο μου οτι στις 13…τελος….Λειτουργω παντα με deadlines…σε οτι αφορα δουλειες…σχεδια……καταστασεις…ανθρωπους….και κακες συνηθειες… Εχει ανηφορα παλι….καλημερα αγαπες…I stopped smoking…after many years….My mind is working with deadlines….always…concerning projects…business….plans…..people…and bed habits..,…#nosmoking #deadline #katerinayiatzoglou #newyork #newlife #newday #happybirthday #traveller #usa #mindgame #love #kiss #cigarrete #end#thankyou #foto#by#@kyris#

A post shared by Katerina Yiatzoglou (@katerinayiatzoglou) on

Η Κατερίνα Γιατζόγλου μίλησε επίσης στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για το ρόλο που έχει παίξει η πειθαρχία στη ζωή της και τη σχέση της με την οικογένεια της, αλλά και τον χρόνο.

Παρακολουθήστε στο παρακάτω βίντεο τι δήλωσε η Κατερίνα Γιατζόγλου:

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα, έχει γίνει η μισή δουλειά»

Απόλυτα ψύχραιμος ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά τον θρίαμβο του Ολυμπιακού επί της Άστον Βίλα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024