Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Piraeus Night Run/Walk 2019 by Vita: Τρέξτε μαζί μας

Piraeus Night Run/Walk 2019 by Vita: Τρέξτε μαζί μας

Το κίνημα έχει παγκόσμια απήχηση, με 63 πόλεις να συμμετέχουν και να στέλνουν το παγκόσμιο μήνυμα «IT’S TIME TO END THE SILENCE» που μεταφράζεται στα ελληνικά «ΩΡΑ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΗ ΣΙΩΠΗ»

Ο αγώνας δρόμου «Piraeus Night Run/Walk», θα διεξαχθεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στον Πειραιά, το Σάββατο 13 Απριλίου 2019, στις 20.00, με σημείο εκκίνησης το γήπεδο Γ. Καραϊσκάκης. Το κέντρο του Πειραιά θα γεμίσει για τρίτη συνεχή χρονιά με endomarchers που, μέσω του περιπάτου, θα στείλουν το δικό τους ηχηρό μήνυμα για την ευαισθητοποίηση και πρόληψη της ενδομητρίωσης. Πρόκειται για μία γυναικολογική πάθηση που προσβάλει 1 στις 10 γυναίκες αναπαραγωγικής ηλικίας παγκοσμίως. Δυστυχώς, δεν δίνει αμέσως ορατά συμπτώματα αλλά προκαλεί προβλήματα υπογονιμότητας. Η λανθασμένη διάγνωση είναι συχνό πρόβλημα, ενώ προκαλεί σημαντικά προβλήματα υγείας, όπως έντονοι πόνοι, ανεπάρκεια οργάνων και παρενέργειες που απειλούν τη ζωή της γυναίκας.

Το κίνημα έχει παγκόσμια απήχηση, με 63 πόλεις να συμμετέχουν και να στέλνουν το παγκόσμιο μήνυμα «IT’S TIME TO END THE SILENCE» που μεταφράζεται στα ελληνικά «ΩΡΑ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΗ ΣΙΩΠΗ». ‘Οι γυναίκες θα πρέπει να πάψουν επιτέλους να σιωπούν και να ντρέπονται. Ήρθε η ώρα να μιλήσουν ανοιχτά για τη Γυναικεία Υγεία και τις Γυναικολογικές Παθήσεις’.

Οι περσινές συμμετοχές ξεπέρασαν τις 2.000. Το μεγάλο γεγονός διοργανώνεται, όπως κάθε χρόνο, από την ΑμΚΕ «AWARE» (για την ενημέρωση και πρόληψη των χρόνιων γυναικολογικών παθήσεων).

Το VITA και το vita.gr είναι και πάλι εδώ για να αγκαλιάσουν αυτό το παγκόσμιο event.

Sports in

Βόμβα από Βόλο και Μπέο: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο»!

Με ανακοίνωση του ο Βόλος κατήγγειλε παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Μπερτόγλιο και τονίζοντας πως «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους»!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024