Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατοίκων των Εξαρχείων το απόγευμα

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατοίκων των Εξαρχείων το απόγευμα

Κάτοικοι και επιχειρηματίες καταγγέλλουν την «σκανδαλώδη αδιαφορία της πολιτείας» για την «αφόρητη καθημερινότητά» τους.

Με σύνθημα «Τα Εξάρχεια ανήκουν σε εμάς και τα παιδιά μας» κάτοικοι της περιοχής θα πραγματοποιήσουν σήμερα στις 6 το απόγευμα συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την κατάσταση βίας και ανομίας που επικρατεί.

Όπως αναφέρουν στο κάλεσμά τους, κάτοικοι και επιχειρηματίες της περιοχής οδηγούνται σε μαζική αντίδραση για πρώτη φορά έπειτα από δέκα χρόνια για την εγκληματικότητα και τη διακίνηση ναρκωτικών στην υποβαθμισμένη γειτονιά και καταγγέλλουν την «σκανδαλώδη αδιαφορία της πολιτείας» για την «αφόρητη καθημερινότητά» τους.

Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στη συμβολή των οδών Ακαδημίας και Θεμιστοκλέους.

Υπενθυμίζουμε ότι από το πρωί της Πέμπτης η Ελληνική Αστυνομία πραγματοποιεί μεγάλη επιχείρηση στα Εξάρχεια σε κτίρια που τελούσαν υπό κατάληψη για αρκετό καιρό, όπου πραγματοποιήθηκαν περίπου 80 προσαγωγές αλλοδαπών.

Η επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. έρχεται λίγες ώρες μετά την επίθεση κουκουλοφόρων σε περιπολικό στο οποίο προκάλεσαν σοβαρές ζημιές.

Στην διασταύρωση των οδών Καλλιδρομίου και Ιουστινιανού, περίπου πέντε άτομα με ρόπαλα, πέτρες και ένα σφυρί, άρχισαν να προκαλούν φθορές στο αστυνομικό όχημα, πριν καν προλάβουν να αντιδράσουν τα μέλη του πληρώματος, τα οποία ευτυχώς δεν τραυματίστηκαν.

Sports in

«Με ένα όνειρο...» - Μυθική υποδοχή των νικητών, σε έκσταση οι φίλοι του Ολυμπιακού

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος βρίσκεται το in μαζί με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που πήγαν να υποδεχθούν την αποστολή που τους έστειλε στον έβδομο ουρανό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024