Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καλλίτσης - Χριστοπούλου: Εως 41 χρόνια φυλάκιση σε αυτούς που τους επιτέθηκαν

Καλλίτσης – Χριστοπούλου: Εως 41 χρόνια φυλάκιση σε αυτούς που τους επιτέθηκαν

Ο γνωστός κομμωτής και η τότε σύζυγός του είχαν δεχθεί επίθεση στο γκαράζ του σπιτιού τους τον Ιανουάριο του 2016

Από 10 έως 41 χρόνια φυλακή καταδικάστηκαν οι τρεις κατηγορούμενοι για την υπόθεση απόπειρας ανθρωποκτονίας και ληστείας σε βάρος του κομμωτή των διασήμων Πάνου Καλλίτση και της πρώην συζύγου του Έλενας Χριστοπούλου.

Το Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας καταδίκασε σε 41 χρόνια κάθειρξη τον βασικό κατηγορούμενο της υπόθεσης, χωρίς μάλιστα να συγχωνεύσει την ποινή του. Ο 42χρονος κατηγορούμενος, σύμφωνα με όσα ανέφερε η Πρόεδρος της έδρας, τέλεσε τα αδικήματα για τα οποία καταδικάστηκε ενώ βρίσκονταν σε άδεια από τις φυλακές και σύμφωνα με το νόμο Παρασκευόπουλου για εγκλήματα που τελέστηκαν υπό αυτό το καθεστώς (δηλαδή σε άδεια από τις φυλακές) οι ποινές δεν μπορούν να συγχωνευτούν.

Στον Ιρακινό κατηγορούμενο της υπόθεσης το δικαστήριο επέβαλε κατά συγχώνευση 14 χρόνια κάθειρξη για μια απόπειρα ανθρωποκτονίας και απόπειρα ληστείας. Ακόμη, στον κατηγορούμενο επιβλήθηκε η παρεπόμενη ποινή της απέλασης από τη χώρα μετά την έκτιση της ποινής του. Τέλος, ο πρώην αστυνομικός καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 10 ετών για απόπειρα ληστείας.

Ο Παν. Καλλίτσης μίλησε για την ηθική του δικαίωση: «Νιώθω δικαιωμένος ηθικά, μέσα μου έκλεισε η υπόθεση. Προσδοκώ στη λύτρωσή τους και όχι την καταστροφή τους. Κατάλαβα πως είναι και αυτοί άνθρωποι που επέλαξαν να κάνουν κάτι το οποίο δεν είναι σωστό. Δεν θέλω το κακό κανενός».

Ο γνωστός κομμωτής και η τότε σύζυγός του είχαν δεχθεί επίθεση στο γκαράζ του σπιτιού τους τον Ιανουάριο του 2016, με αποτέλεσμα ο Πάνος Καλλίτσης να τραυματιστεί σοβαρά από τρεις συνολικά σφαίρες στο στήθος και τα πόδια, ενώ η Έλενα Χριστοπούλου δέχθηκε μια σφαίρα στο χέρι.

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024