Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μάρω Κοντού και Γιώργος Κωνσταντίνου σαν παλιό σινεμά

Μάρω Κοντού και Γιώργος Κωνσταντίνου σαν παλιό σινεμά

Μια συγκινητική αναδρομή στην «χρυσή» εποχή του ελληνικού κινηματογράφου, πραγματοποίησαν Μάρω Κοντού και Γιώργος Κωνσταντίνου

Μια συγκινητική αναδρομή στην «χρυσή» εποχή του ελληνικού κινηματογράφου πραγματοποίησε την Τετάρτη το βράδυ μέσα από την εκπομπή του ο Αντώνης Κανακής, φιλοξενώντας στο «Βινύλιο» δύο από τους πλέον αγαπημένους Έλληνες ηθοποιούς, την Μάρω Κοντού και τον Γιώργο Κωνσταντίνου.

Θυμίζοντας αξέχαστες κινηματογραφικές στιγμές, η Μάρω Κοντού και ο Γιώργος Κωνσταντίνου μοιράστηκαν με το τηλεοπτικό κοινό ιστορίες και αναμνήσεις, από την εποχή που ο ελληνικός κινηματογράφος μεσουρανούσε.

Η Μάρω Κοντού μιλώντας για το πως αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική δήλωσε ότι ήθελε από την πρώτη στιγμή να γίνει ηθοποιός, κάτι που δεν ισχύει για τον Γιώργο Κωνσταντίνου, ο οποίος δεν σκεφτόταν ποτέ αυτό το ενδεχόμενο.

«Ο ασπρόμαυρος κινηματογράφος είχε μια μαγεία που τώρα δεν υπάρχει», περιγράφει η Μάρω Κοντού.

Τη δική του «πινελιά»  σε αυτή την εκπομπή έδωσε ο Κώστας Βουτσάς, ο οποίος σε σύνδεση με το πλατό της εκπομπής είπε στον Αντώνη Κανάκη:

«Αντώνη εγώ τώρα κάνω ό,τι μπορώ, παλιά έκανα ό,τι ήθελα». «Στο επάγγελμα δεν πας εσύ, το επάγγελμα σε τραβάει», σημείωσε ο ίδιος, μιλώντας για την πορεία της ζωής του.

«Όταν θυμάμαι την καριέρα μου είναι σαν να τρώω κάθε μέρα γλυκό, σοκολάτα. Είμαι ευτυχισμένος που είμαι θεατρίνος. Δεν γίνεσαι φίρμα αν δεν είσαι σπουδαίος ηθοποιός ή άνθρωπος. Οι εποχές είναι άλλες». σημείωσε ο ίδιος.

Οι ατάκες που άφησαν εποχή

«Σε έχει κουράσει το προφιτερόλ, Γιώργο;», ρώτησε ο Αντώνης Κανάκης τον Γιώργο Κωνσταντίνου.

«Όπου σταθώ κι όπου βρεθώ ακούω για ένα προφιτερόλ», απάντησε ο ηθοποιός, γελώντας. «Ακου ψηλέ, αν θες να πετύχεις πρέπει να τυποποιηθείς.Υπήρξε και περίοδος που δεν περνούσε το όνομά μου, δεν μπορούσε ο κόσμος να ταυτιστεί μαζί μου, δυσκολεύτηκα», αποκάλυψε.

Φυσικά, έγινε λόγος και για το θρυλικό «φστ μποινγκ» με τον Κώστα Βουτσά να ξεκαθαρίζει: «Το φστ μποινγκ δεν ήταν δική μου παρέμβαση δεν ήταν αυτοσχεδιασμός, ήταν στο σενάριο».

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024