Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μάτος: Να παίζουν σαν άντρες και όχι σαν κοριτσάκια

Μάτος: Να παίζουν σαν άντρες και όχι σαν κοριτσάκια

Ο Βραζιλιάνος παίκτης του ΠΑΟΚ καυτηρίασε τον τρόπο που αγωνίζονται πολλές ομάδες απέναντι στον Δικέφαλο

Ο Λέο Μάτος μίλησε στην κάμερα του «OPEN TV» για τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Λαμίας και απάντησε στις διαμαρτυρίες των ανθρώπων της ομάδας της Φθιώτιδας σχετικά με τη φάση που προήλθε το πρώτο γκολ.

Ο Βραζιλιάνος σε εκείνους που διαμαρτύρονται πως οι παίκτες του Ράζβαν Λουτσέσκου δεν τήρησαν το fair play τόνισε: «Στην Ελλάδα υπάρχει λάθος νοοτροπία. Οι παίκτες κοιτάζουν να πέφτουν συνεχώς κάτω και έτσι χάνεται και ο ρυθμός και ο χρόνος του παιχνιδιού. Εγώ είμαι Βραζιλιάνος και θέλω να παίζεται σωστά και τίμια το ποδόσφαιρο. Εννοείται πως αν ήταν φάουλ θα το δεχόμασταν. Και στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης συνέβη κάτι ανάλογο, με τον αντίπαλο ποδοσφαιριστή να παθαίνει τράβηγμα και εμείς να σταματάμε. Αυτό είναι το νόημα του fair play. Πρέπει να παίζουν σαν άντρες και όχι σαν κοριτσάκια που έρχονται από το νηπιαγωγείο και κλαίγονται!».

Για το γεγονός ότι πως ο ΠΑΟΚ βρίσκεται ακόμη πιο κοντά στον τίτλο είπε: «Η Λαμία είναι μία ομάδα που αμύνθηκε καλά, όμως ο Πέδρο Ενρίκε ήταν αυτός που πέτυχε το γκολ και μας άνοιξε το δρόμο για τη νίκη. Θα μπορούσαμε να πούμε πως έχουμε κατακτήσει τον τίτλο, αλλά οφείλουμε να κερδίσουμε και τα επόμενα παιχνίδια. Για το κύπελλο δε θα ήθελα να σχολιάσω κάτι».

Τέλος, για τα γκολ που πετυχαίνει είπε: «Θέλω η ομάδα να παίζει καλά. Δεν είναι δουλειά μου να βάζω γκολ, αλλά μου αρέσει να σκοράρω και θέλω να πετύχω και άλλα!»

Sports in

«Τρέλα»: Οι πανηγυρισμοί των Ερυθρόλευκων για την ιστορική πρόκριση (pics+vids)

Οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στον τελικό του UEFA Youth League, με τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την θρυλική πρόκριση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024