Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κουτίνιο: Δεν έχω πρόθεση να φύγω από την Μπαρτσελόνα

Κουτίνιο: Δεν έχω πρόθεση να φύγω από την Μπαρτσελόνα

Παρά τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Κουτίνιο να αποχωρεί το καλοκαίρι από την Μπαρτσελόνα, ο ίδιος έκανε ξεκάθαρο πως πρόθεσή του είναι να παραμείνει στη Βαρκελώνη

Ο Φελίπε Κουτίνιο δεν έχει καταφέρει να αποδείξει ούτε τη φετινή σεζόν για ποιο λόγο αποτελεί την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία της Μπαρτσελόνα και τα περιθώρια για τον ίδιο φαίνεται πως στενεύουν.

Δημοσιεύματα από την Ισπανία έκαναν λόγο πως η διοίκηση των «μπλαουγκράνα» έχει πάρει την απόφαση να πουλήσει τον βραζιλιάνο το προσεχές καλοκαίρι, με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Τσέλσι να ενδιαφέρονται για την απόκτησή του.

Παρόλα αυτά, ο 26χρονος τόνισε πως η επιστροφή του στην Αγγλία δεν βρίσκεται στα πλάνα του, ενώ επισήμανε πως σκοπός του είναι να παραμείνει στη Βαρκελώνη.

«Είναι η δεύτερη χρονιά μου στην Μπαρτσελόνα, έχω κερδίσει τίτλους και πάντα είμαι φιλόδοξος και απαιτητικός παίκτες, θέλω παραπάνω. Ήθελα να παίξω στην Ισπανία και είμαι εδώ, τι παραπάνω να ζητήσω;

Αυτή τη στιγμή είμαι συγκεντρωμένος μόνο στη Μπαρτσελόνα. Το να γυρίσω στην Αγγλία δεν είναι στα πλάνα μου» ήταν τα λόγια του Κουτίνιο, ο οποίος στη συνέχεια σχολίασε τo ενδεχόμενο να βρεθεί αντιμέτωπος με τη Λίβερπουλ στο φετινό Champions League.

«Θα ήταν όνειρο να επιστρέψω στο Άνφιλντ. Αλλά, για να είμαι ειλικρινής θα έλεγα ότι προτιμώ να αντιμετωπίσω τη Λίβερπουλ στον τελικό».

Sports in

«Τελικός» για Παναθηναϊκό στην Μπολόνια και στο… βάθος ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται (29/3, 21:30) στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να διατηρηθεί στην τετράδα και να συνεχίσει στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024