Η έντονη βροχόπτωση των τελευταίων ωρών έχει δημιουργήσει προβλήματα σε πολλούς δρόμους της Αττικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες σε πολλά σημεία του Πειραιά έχουν σχηματιστεί ποτάμια που κάνουν πολύ δύσκολη την κυκλοφορία των οχημάτων, ενώ σε παρόμοια κατάσταση είναι και δρόμοι των νοτίων προαστίων.

Καμίνια Πειραιάς

Δημοσιεύτηκε από Νίκος Κριεμπάρδης στις Δευτέρα, 8 Απριλίου 2019

Τα μεγαλύτερα προβλήματα σημειώθηκαν στην οδό Πειραιώς, στο ύψος του Ταύρου όπου σύμφωνα με ενημέρωση της αστυνομίας είχε διακοπεί η κυκλοφορία από το ύψος της Χαμοστέρνας έως και την Πέτρου Ράλλης και στα δύο ρεύματα.

Από τα έντονα καιρικά φαινόμενα έχει δημιουργηθεί κυκλοφοριακό χάος επικρατεί σε αρκετούς κεντρικούς δρόμους της πρωτεύουσας και οι οδηγοί των οχημάτων πρέπει να οπλιστούν με υπομονή καθώς παρατηρούνται μεγάλες καθυστερήσεις σε κεντρικές οδικές αρτηρίες.

Συγκεκριμένα, μέχρι αυτή την ώρα, αυξημένη είναι η κίνηση των οχημάτων στην  Αθηνών – Λαμίας (Αθηνών έως τον κόμβο Καλυφτάκη) , στην Πέτρου Ράλλη, τη Μεσογείων, την Κατεχάκη στην άνοδο και κάθοδο της Λεωφόρου Κηφισίας αλλά και στην κάθοδο της Βασ. Σοφίας.

Αυξημένη κίνηση παρατηρείται στην άνοδο της Λ. Συγγρού, στη Βασ. Αμαλίας και στη Λεωφόρο Ποσειδώνος στο ρεύμα προς Πειραιά και συγκεκριμένα από τον Άλιμο έως το γήπεδο Καραϊσκάκη.

Καταιγίδα με χαλάζι τώρα στην βουλιαγμένη. ⛈⛈⛈⛈⛈

Δημοσιεύτηκε από Leonidas Stratis στις Δευτέρα, 8 Απριλίου 2019

Γράψτε το σχόλιο σας