Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
BMW M3 2020: Σπάζοντας το φράγμα των 500 ίππων

BMW M3 2020: Σπάζοντας το φράγμα των 500 ίππων

Η κορυφαία έκφραση της νέας 3άρας δίνει το στίγμα της από τα πεδία δοκιμών προϊδεάζοντας για την πανίσχυρη προσωπικότητά της.

Φωτογραφίες: Automedia

Στα τέλη Φεβρουαρίου η BMW ενίσχυσε το M portfolio της με δύο ακόμα προτάσεις υπό την μορφή των X3 και X4 M και πλέον στρέφει το βλέμμα στην εξέλιξη της εμβληματικής Μ3 η οποία αναμένεται να παρουσιαστεί επισήμως στο πλαίσιο της έκθεσης της Φρανκφούρτης τον προσεχές φθινόπωρο.

Επί του παρόντος, η ισχυρότερη έκφραση της νέας γενιάς του τετράθυρου βαυαρικού μοντέλου προβάρει τις βελτιώσεις που σκοπεύει να εισάγει με φόντο τα χιονισμένα τοπία της βόρειας Ευρώπης.

Αν και το καμουφλάζ των Βαυαρών είναι ιδιαιτέρως επιμελές, μια ματιά στους διογκωμένους θόλους που φιλοξενούν τους μεγάλου μεγέθους τροχούς, στις δαγκάνες των φρένων και τις χαρακτηριστικές απολήξεις της εξάτμισης δεν αφήνουν περιθώρια αμφιβολίας για την ταυτότητα του συγκεκριμένου πρωτότυπου.

Σε ό,τι αφορά την αθέατη πλευρά της, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, η Μ3 θα αξιοποιήσει τον ίδιo straight-six των 3,0 λίτρων που εφοδιάζει και τις παραπάνω Χ3 και Χ4 Μ αποδίδοντας ανάλογα επίπεδα ισχύος.
Αυτό σημαίνει ότι η Μ3 θα ξεκινά από τους 480 ίππους στη «βασική» της έκδοση ενώ η κορυφαία Competition αναμένεται να ξεπεράσει το φράγμα των 500 ίππων φτάνοντας τους 510 ίππους. Τον κινητήρα θα συνοδεύει το αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων.

Τις προδιαγραφές της θα συμπληρώσει το σοφιστικέ σύστημα τετρακίνησης που εξοπλίζει την Μ5 και προσφέρει τη δυνατότητα μετάδοσης της κίνησης αποκλειστικά στους πίσω τροχούς με την επιλογή του αντίστοιχου προγράμματος οδήγησης καθώς η ενεργή ανάρτηση. Το παζλ θα ολοκληρωθεί από την παρουσία ενός ικανότερου συστήματος πέδησης το οποίο θα προσφέρει και τη δυνατότητα επιλογή carbon κεραμικών δισκόφρενων.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024