
Τηλεφώνημα για βόμβα σε live εμφάνιση Πλούταρχου-Ασλανίδου
Αναστάτωση επικράτησε λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου σε νυχτερινό μαγαζί στα Χανιά όπου θα τραγουδούσαν Γιάννης Πλούταρχος και Μελίνα Ασλανίδου, έπειτα από τηλεφώνημα για βόμβα.
Αναστάτωση επικράτησε λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου σε νυχτερινό μαγαζί στα Χανιά όπου θα τραγουδούσαν Γιάννης Πλούταρχος και Μελίνα Ασλανίδου, έπειτα από απειλητικό τηλεφώνημα για βόμβα.
Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τοπικά μέσα, πρόκειται για το κέντρο «Ευτυχία Palace», στο οποίο ήταν προγραμματισμένο να τραγουδήσουν ο Γιάννης Πλούταρχος και η Μελίνα Ασλανίδου.
Πριν ξεκινήσει το πρόγραμμα των δύο τραγουδιστών και την ώρα που ο κόσμος έμπαινε στο κέντρο, άγνωστος προειδοποίησε πως έχει τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός.

φωτογραφια haniotika-nea.gr

φωτογραφια haniotika-nea.gr

φωτογραφια haniotika-nea.gr
Στο σημείο έφτασε αμέσως η αστυνομία, η οποία εκκένωσε τον χώρο και ξεκίνησε τις έρευνες με εκπαιδευμένο σκύλο.
Όπως αναφέρει το haniotika-nea.gr, μέσα στο νυχτερινό κέντρο υπήρχαν 2.000 άτομα, καθώς και οι δύο γνωστοί τραγουδιστές, οι οποίοι απομακρύνθηκαν με ασφάλεια από τους αστυνομικούς.
Μάλιστα, ο Γιάννης Πλούταρχος βγήκε στην είσοδο του μαγαζιού και συνομίλησε με τον κόσμο.

φωτογραφία zarpanews.gr

φωτογραφία zarpanews.gr
Ο έλεγχος ολοκληρώθηκε λίγο μετά τη 1:30 το βράδυ και όπως αποδείχθηκε, το τηλεφώνημα ήταν μια κακόγουστη φάρσα
- Κούβα: Κυρώσεις επιβάλλουν οι ΗΠΑ και στις κουβανικές ιατρικές αποστολές στο εξωτερικό
- Επιθέσεις με κατσαβίδι και μαχαίρι στο Central Park με δύο τραυματίες – Ερευνάται αν ήταν «έγκλημα μίσους»
- Ισπανία: Κηρύχτηκε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών
- Κύπρος: Ο Τραμπ αναδημοσιεύει συνέντευξη του κύπριου υπουργού Ενέργειας για τα ενεργειακά στην Αν. Μεσόγειο
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Αποκρυπτογράφηση
- O Τραμπ ανακοίνωσε πως θα αποζημιώσει όλες τις ζημιές σε πλοία από τα «παγωμένα» ιρανικά κεφάλαια



