Ενώ η ηθοποιός Σόφι Τέρνερ μονοπώλησε τα φλας των φωτογράφων με το φόρεμα  Louis Vuitton που φορούσε την πρεμιέρα του Game of Thrones, μια από τις πιο κάζουαλ και χαλαρές επιλογές συζητήθηκαν πολύ.

Οι παντόφλες της Τέρνερ που είναι κατασκευασμένες από «πολυτελή βιζόν γούνα» και διαθέτουν επίσης μια κλασσική επένδυση από μινκ, κοστολογούνται στην τιμή των 1.500 ευρώ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Annelies Hellem (@annelies_hellem) στις

Δεδομένου ότι η Τέρνερ είναι πρέσβειρα του γαλλικού οίκου, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι φορούσε αυτές τις παντόφλες σε μία έξοδο της. Ωστόσο την συγκεκριμένη τάση έχει υιοθετήσει και ο τραγουδιστής Τζάστιν Μπίμπερ. Ο Μπίμπερ επίσης φωτογραφήθηκε με τις συγκεκριμένες παντόφλες και τα υπόλοιπα είναι… ιστορία!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 🎉✨🌸 Farah Sewgobind (@farahsewgobind) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Closet Geekz (@closet_geekz) στις

Μιας και ο Μπίμπερ φωτογραφίζεται συχνά με άνετα παπούτσια και είναι γνωστή η αγάπη του για τις παντόφλες, το διάσημο πλέον loungewear είναι μια τάση που πολλοί θέλουν να αποκτήσουν. Όπως και στην έκδοση της Τέρνερ, οι παντόφλες είναι επίσης κατασκευασμένες από βιζόν και διαθέτουν το αναγνωρίσιμο μονόγραμμα της μάρκας – ωστόσο πωλούνται μόνο επί του παρόντος στην ιστοσελίδα του εμπορικού σήματος της Βρετανίας.