Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Γιουνάιτεντ θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιο του Πογκμπά

Η Γιουνάιτεντ θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιο του Πογκμπά

Σε συζητήσεις με τον Πολ Πογκμπά για την ανανέωση της συνεργασίας τους μέχρι το 2024 θα μπουν οι «κόκκινοι διάβολοι», την ώρα που δημοσιεύματα τον φέρνουν όλο και πιο κοντά στη Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Πολ Πογκμπά τις προηγούμενες εβδομάδες άνοιξε διάπλατα την πόρτα της εξόδου από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά και το έντονο φλερτ του με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Γάλλος φαίνεται πως είναι πρόθυμος να αποχωρήσει από την Αγγλία μετά από παρουσία τριών χρόνων, όμως οι «κόκκινοι διάβολοι» θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να τον κρατήσουν.

Όπως αναφέρει η Sun, οι ιθύνοντες του συλλόγου θα ξεκινήσουν την επόμενη εβδομάδα συζητήσεις με τον 26χρονο προκειμένου να τον πείσουν να ανανεώσει τη συνεργασία του με το σύλλογο μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Από την πλευρά του, ο Πογκμπά έχει ως πρώτο στόχο να μεταβεί στη Μαδρίτη το προσεχές καλοκαίρι, όμως μια ραγδαία αύξηση των αποδοχών θα τον έβαζε σε δεύτερες σκέψεις. Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, ο Γάλλος επιθυμεί να γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της ομάδας προκειμένου να βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο, κάτι που σημαίνει πως η Γιουνάιτεντ θα πρέπει να του προσφέρει παραπάνω από 300 χιλιάδες λίρες την εβδομάδα.

Σε περίπτωση τελικά που ο σύλλογος ενδώσει στις απαιτήσεις του ποδοσφαιριστή, τότε είναι πού πιθανό η συνεργασία τους να επεκταθεί και για τα επόμενα χρόνια.

Sports in

«Να’ τοι, να’ τοι οι πρωταθλητές»: Στην Ελλάδα τα «χρυσά μωρά» του Ολυμπιακού (pics)

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε πριν από λίγο στο «Ελ. Βενιζέλος» μετά την κατάκτηση του Youth League στο Final-4 της Ελβετίας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024