Gazzeta Dello Sport : «Ο βασιλιάς Κριστιάνο επιστρέφει με Άγιαξ»
Πιστός στα μεγάλα ραντεβού δηλώνει ο Κριστιάνο, ο οποίος είναι έτοιμος για την επιστροφή του στο ματς των «8» του Champions League κόντρα στον Άγιαξ (10/4)
Έντονη ήταν η ανησυχία στη Γιουβέντους τις τελευταίες εβδομάδες σχετικά με τον τραυματισμό του Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος ένιωσε μυϊκές ενοχλήσεις κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της εθνικής του με τη Σερβία για τα προκριματικά του Euro 2020, κάτι που είχε προκαλέσει προβληματισμό στους «μπιανκονέρι» ενόψει των προημιτελικών του Champions League.
Παρόλα αυτά, ο Κριστιάνο τόνισε από την πρώτη κιόλας στιγμή πως θα έχει αναρρώσει πλήρως μέσα σε ένα διάστημα δύο εβδομάδων και τελικά δικαιώθηκε.
Η Gazzetta Dello Sport κυκλοφόρησε με πρωτοσέλιδο αφιερωμένο στον απόλυτο σταρ της Γιουβέντους με τίτλο «ο βασιλιάς επιστρέφει» προμηνύοντας την επιστροφή του Πορτογάλου και την παρουσία του σε ένα ακόμα μεγάλο ραντεβού, αυτή τη φορά στο Άμστερνταμ κόντρα στον Άγιαξ (10/4).
- Ισχυρές καταιγίδες πριν τον τελικό του Μουντιάλ: Η πρόγνωση του καιρού για το Ισπανία – Αργεντινή
- Γαλλία – Αγγλία: Αυτές είναι οι ενδεκάδες του μικρού τελικού
- Στην Αθήνα ο Φαν Ντρόνγκελεν για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό
- Μπάρμπεκιου για την Αργεντινή πριν τον μεγάλο τελικό του Μουντιάλ (pic,vid)
- ΕΠΟ: Όταν ο Μάκης Γκαγκάτσης δίνει δικαιώματα
- Μουντιάλ: Σχεδόν 20 δισ. δολάρια το οικονομικό αποτύπωμα στις ΗΠΑ
- Καραλής: «Χρειάζομαι ξεκούραση και αποθεραπεία – Μεγάλος στόχος το χρυσό στο Ευρωπαϊκό»
- Ευρωπαϊκό Κ18: «Χρυσή» η Ελένη Ιακωβάκη στα 400μ., με μεγάλο πανελλήνιο ρεκόρ! (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ian-nicole-reambonanza-CICFJEHWiFY-unsplash-315x220.jpg)































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442