Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τώρα μπορείτε να διανυκτερεύσετε μέσα στο Λούβρο

Τώρα μπορείτε να διανυκτερεύσετε μέσα στο Λούβρο

Ναι είναι αλήθεια

Σαν άλλοι Τζεί Ζ και Μπιγιονσέ στο βίντεο κλιπ «APESH*T», τώρα μπορείτε και εσείς να περάσετε μια νύχτα μέσα στο πιο διάσημο μουσείο του κόσμου.

Χάρη στην δημοφιλή διαδικτυακή πλατφόρμα Airbnb, δύο τυχεροί θα έχουν τώρα την ευκαιρία να περάσουν τη νύχτα στο μουσείο του Λούβρου, αφού συνεργάζονται με τον οργανισμό του μουσείου για να προσφέρουν αυτήν την μοναδική  ευκαιρία για μια φορά στη ζωή δύο νικητών.

Οι λάτρεις της τέχνης μπορούν να κάνουν αίτηση για την αποκλειστική ευκαιρία να «κοιμηθούν» με τη Μόνα Λίζα και την Αφροδίτη της Μήλου ενώ θα κοιμηθούν κάτω από την εικονική γυάλινη πυραμίδα του Λούβρου. Συγκεκριμένα μέσα σε μια «μίνι πυραμίδα», ειδικά σχεδιασμένη για να γιορτάσει την 30η επέτειο του κτιρίου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Musée du Louvre (@museelouvre) στις

Το ντουέτο που θα κερδίσει, θα υποδεχτεί ένας ιστορικός τέχνης, ο οποίος θα τους πάρει σε μια περιήγηση, πριν απολαύσουν ένα απεριτίφ εμπνευσμένο από την Αναγέννηση ενώ θα ακούσουν τους ατμοσφαιρικούς ήχους της γαλλικής μουσικής σε δίσκους βινυλίου με άνεση στο σαλόνι. Τι καλύτερο από αυτό δηλαδή;

Η Αφροδίτη της Μήλου, η Ελληνίδα θεά της αγάπης και της ομορφιάς, θα «φιλοξενήσει» τους επισκέπτες και θα τους παραθέσει δείπνο σε μια τραπεζαρία δίπλα της, πριν οι φιλοξενούμενοι αντιμετωπίσουν μια οικεία ακουστική συναυλία στα πολυτελή διαμερίσματα του Ναπολέοντα Γ ‘. Μιλώντας για την ευκαιρία, η Anne-Laure Béatrix, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος του Λούβρου δήλωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας προσφέρουμε αυτή τη μοναδική και ξεχωριστή εμπειρία για δύο άτομα να μείνουν μέσα στο μουσείο για μια ολόκληρη νύχτα, σε μια κρεβατοκάμαρα σε σχήμα πυραμίδας. Γνωρίζουμε ότι πολλοί άνθρωποι θα λάτρευαν την ευκαιρία να περιπλανηθούν μόνοι τους τη νύχτα μέσα στον Λούβρο και θέλουμε να είναι μια μαγική και αξέχαστη εμπειρία. Με την Airbnb, ελπίζουμε να ενθαρρύνουμε περισσότερους ανθρώπους να ανακαλύψουν πόσο πραγματικά εύκολα και προσβάσιμα μπορούν να γίνουν τα θαύματα της τέχνης.»

Sports in

Το «Μαύρο Θηρίο» απειλεί τη Ρεάλ Μαδρίτης

Η μεγάλη επιτυχία του Αντσελότι και το ευρωπαϊκό clasico στον ημιτελικό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024