Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το «BHMAgazino» αυτής της Κυριακής, με Χέμσγουορθ και …χρυσούς κληρονόμους

Το «BHMAgazino» αυτής της Κυριακής, με Χέμσγουορθ και …χρυσούς κληρονόμους

Kαι αυτή την Κυριακή εντυπωσιακό, ανανεωμένο, λαμπερό!

Το “BHMAGAZINO” κυκλοφορεί και αυτή την Κυριακή εντυπωσιακό, ανανεωμένο, λαμπερό! Στο εξώφυλλο ο ωραιότερος σήμερα άνδρας στον πλανήτη. Ο Κρις Χέμσγουορθ είναι άκρως γοητευτικός, αθλητικός, sexy. Ο διάσημος, πλέον ακριβοπληρωμένος 36χρονος ηθοποιός, δημοφιλής “Thor”, δαμάζει τα κύματα πάνω σε μια σανίδα του σερφ στις «επικίνδυνες» θάλασσες της Αυστραλίας, επιδεικνύοντας τους άψογους κοιλιακούς του. Στις εσωτερικές σελίδες, η γόνος της εμβληματικής τραπεζικής Δυναστείας Σάφρα, Λίλη Γκαμπριέλα, διάσημη σχεδιάστρια κοσμημάτων, σε μια αποκλειστική συνέντευξη για τη δουλειά της και τα ονειρικά, καλοκαιρινά ταξίδια στη Σαντορίνη.

Η Λίλη-Γκαμπριέλα, γοητευτική, επιτυχημένη, πάμπλουτη, μιλάει λοιπόν από το Λονδίνο, αποκλειστικά στο “BHMAGAZINO”. Το Μουσείο Φερνάρ Λεζέ, τα εξαιρετικά εκθέματα και η γοητεία της Cote d’ Azur, εκεί όπου έζησαν και μεγαλούργησαν οι σημαντικότεροι ζωγράφοι όλων των εποχών. Η εικαστικός Μαρίτσα Τραυλού μιλάει για τη δουλειά της και φωτογραφίζεται αποκλειστικά στο εργαστήριό της, στην Ερμιόνη.

Goldman Sachs. Όλοι οι άνθρωποι του Προέδρου. Χρήμα, δύναμη, εξουσία και το …άκρως ενδιαφέρον βιογραφικό στελεχών που περιλαμβάνει μέχρι δραστηριότητες στη βιομηχανία του κινηματογράφου…

Και πολλά-πολλά άλλα θέματα, που αξίζει να διαβάσετε. Ραντεβού λοιπόν την Κυριακή, με το εντυπωσιακό “BHMAGAZINO” που κυκλοφορεί πάντα μαζί με το «ΒΗΜΑ».

Sports in

LIVE: Τσιτσιπάς – Λάγιοβιτς

LIVE: Τσιτσιπάς – Λάγιοβιτς. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Τσιτσιπάς – Λάγιοβιτς για τα ημιτελικά του ATP Masters 500 της Βαρκελώνης. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 6 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024