Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μετά από χρόνια ξανά στην Αθήνα οι Madrugada

Μετά από χρόνια ξανά στην Αθήνα οι Madrugada

Οι συναυλίες σηματοδοτούν την 20ή επέτειο από την κυκλοφορία του θρυλικού, πρώτου άλμπουμ του συγκροτήματος, Industrial Silence.

Υπάρχει μια μαγική κλωστή, ένας μίτος που συνδέει τη χώρα μας με τους Madrugada και τον Sivert, που μας οδηγεί στο λαβύρινθο της ψυχής και του νου, εκεί που τα συναισθήματα γίνονται κουβάρι… Από το 2000, που εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό μέχρι σήμερα, αυτή η σχέση μόνο να μεγαλώνει ξέρει… τόσο που «δεν χωρά πουθενά».

Το ελληνικό κοινό περιμένει με τεράστια προσδοκία και ανυπομονησία να δει ζωντανά στη σκηνή την αγαπημένη του μπάντα. Έδειξε απρόσμενη και τεράστια ανταπόκριση στην ανακοίνωση της επανασύνδεσης της μπάντας και των συναυλιών τους στην Ελλάδα, με τα γνωστά αποτελέσματα: η συναυλία της Κυριακής 7 Απριλίου έγινε γρήγορα sold out και ανακοινώθηκε και δεύτερη συναυλία στην Αθήνα (τη Δευτέρα 8/4) ενώ η συναυλία της Θεσσαλονίκης άλλαξε δύο φορές χώρο διεξαγωγής, προκειμένου να «χωρέσει» το θερμό κοινό της Βόρειας Ελλάδας που αδημονεί να τους δει…- πλέον έχει μεταφερθεί στο επιβλητικό Paok Sports Arena.

Οι συναυλίες σηματοδοτούν την 20ή επέτειο από την κυκλοφορία του θρυλικού, πρώτου άλμπουμ του συγκροτήματος, Industrial Silence.

Στη σκηνή θα ανέβουν τρία από τα αρχικά τέσσερα μέλη της μπάντας: O Sivert Høyem, o Frode Jacobsen και o Jon Lauvland Pettersen. Θα τους πλαισιώσουν οι συνεργάτες τους, Cato «Salsa» Thomassen στις κιθάρες και Christer Knutsen στα πλήκτρα.

Η περιοδεία τους ξεκίνησε πριν δύο μήνες με δύο sold-out συναυλίες στην πατρίδα τους στο Oslo Spektrum και από εκεί και πέρα το συγκρότημα περιοδεύει σε διάφορες πόλεις στην Ευρώπη σολντάροντας παντού.

To πρώτο μέρος του (σχεδόν δίωρου) set, είναι αφιερωμένο στο Industrial Silence που κυκλοφόρησε στις 30 Αυγούστου του 1999. ΟιMadrugada συνηθίζουν να παίζουν όλα τα κομμάτια του δίσκου, κάτι που θα ευχαριστήσει ιδιαίτερα το κοινό στην Ελλάδα, καθώς πολλά από τα κομμάτια αυτού του άλμπουμ, έχουν χρόνια να ακουστούν live… To δεύτερο μέρος θα είναι αφιερωμένο σε Madrugada classics, αλλά ειδικά για την Ελλάδα, η μπάντα έχει υποσχεθεί μικρές εκπλήξεις…!

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024