Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο μεγάλος έρωτας για 25χρονη στο Διαδίκτυο έκρυβε το πιο άγριο μαρτύριο

Ο μεγάλος έρωτας για 25χρονη στο Διαδίκτυο έκρυβε το πιο άγριο μαρτύριο

Η νεαρή δεν μπορούσε να υποψιαστεί ότι οι υποσχέσεις και οι όρκοι αγάπης, που την οδήγησαν ως την Κρήτη, έκρυβαν τεράστια παγίδα για την ίδια.

Πίστεψε ότι ο άνδρας που είχε γνωρίσει στο Διαδίκτυο ήταν ο αληθινός της έρωτας.

Δεν μπορούσε να υποψιαστεί ότι οι υποσχέσεις και οι όρκοι αγάπης, που την οδήγησαν ως την Κρήτη, έκρυβαν τεράστια παγίδα για την ίδια.

Εγκλωβισμένη σε εφιάλτη

Από τη μία στιγμή στην άλλη, η 25χρονη από τη Βουλγαρία βρέθηκε εγκλωβισμένη σε πραγματικό εφιάλτη με πρωταγωνιστές τον υποτιθέμενο σύντροφό της, 35 ετών, τη μητέρα του, την αδερφή του και τον φίλο της τελευταίας.

Και οι τέσσερις είχαν καταλυτικό ρόλο στο μαρτύριο που ζούσε αφού την κλείδωναν, την εξευτέλιζαν, την ξυλοκοπούσαν και την εξανάγκαζαν να συνευρίσκεται ερωτικά με πελάτες που τής κανόνιζαν για να βάζουν στην τσέπη τα χρήματα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές.

Πάνω της είχαν στήσει οικογενειακή επιχείρηση σωματεμπορίας. Η 25χρονη συμπατριώτισσά τους είχε καταστεί για εκείνους «η κότα με τα χρυσά αυγά».

Η πληροφορία που έφτασε στην αστυνομία

Τη σοβαρή αυτή υπόθεση σωματεμπορίας χειρίστηκαν αστυνομικοί της Ασφάλειας Ηρακλείου, οι οποίοι κατάφεραν να «λυτρώσουν» την κοπέλα και να συλλάβουν τον δήθεν σύντροφό της και τα μέλη της οικογένειάς του, οι οποίοι πλέον θα βρεθούν αντιμέτωποι με τη Δικαιοσύνη.

Η πληροφορία στην Ασφάλεια Ηρακλείου έφθασε από την Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής και ανέφερε ότι η 25χρονη βρίσκεται στην πόλη του Ηρακλείου παρά τη θέλησή της και παρακρατείται από αγνώστους.
Μέσω Facebook

Από την προανάκριση προέκυψε ότι ο 35χρονος είχε ανέβει προ δεκαημέρου στην Αθήνα όπου διέμενε η κοπέλα με την οικογένειά της.
Είχαν γνωριστεί στο Διαδίκτυο και συγκεκριμένα στο Facebook. Οσο διάστημα συνομιλούσαν διαδικτυακά, εκείνος της το έπαιζε ερωτευμένος και η 25χρονη «τσίμπησε».

Της υποσχέθηκε και γάμο

Μέχρι που της υποσχέθηκε γάμο και την έπεισε να τον ακολουθήσει στην Κρήτη. Μόλις έφθασαν στο Ηράκλειο, την πήγε στο διαμέρισμά του, στην πόλη του Ηρακλείου.

Εκεί, πλέον, έπεσαν οι… μάσκες. Μαζί με την 55χρονη μητέρα του, την 32χρονη αδερφή του και τον νεαρό σύντροφο της τελευταίας απειλούσαν και χτυπούσαν την κοπέλα με σκοπό να εκδίδεται αλλά και να επαιτεί.

Ο 35χρονος είχε φροντίσει να της πάρει το κινητό τηλέφωνο και τα ταξιδιωτικά της έγγραφα.

Παράλληλα, στις αστυνομικές αρχές έφθασε πληροφορία ότι ο 35χρονος σχεδίαζε να μεταφέρει την 25χρονη στη Γερμανία για να συνεχίσει εκεί τη δράση του.

Και οι τέσσερις συλληφθέντες αντιμετωπίζουν την κατηγορία της σωματεμπορίας κατά συναυτουργία.

Πηγή: cretalive.gr

Sports in

«Τελικός» για Παναθηναϊκό στην Μπολόνια και στο… βάθος ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται (29/3, 21:30) στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να διατηρηθεί στην τετράδα και να συνεχίσει στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024