Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Εκραξαν» τον Νίκο Βούτση για τη συμφωνία των Πρεσπών - «Θα πληρώσετε προδότες»

«Εκραξαν» τον Νίκο Βούτση για τη συμφωνία των Πρεσπών – «Θα πληρώσετε προδότες»

"Όλοι εσείς που ψηφίσατε τη προδοσία των Πρεσπών θα πληρώσετε", φώναξε η γυναίκα προς τον πρόεδρο της Βουλής, λίγο πριν την απομακρύνουν αστυνομικοί που βρίσκονταν στην αίθουσα

Την διαμαρτυρία της για την Συμφωνία των Πρεσπών εξέφρασε μια πολίτης στον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης, στο Δημαρχιακό Μέγαρο της πόλης.

Πολίτες είχαν συγκεντρωθεί έξω από το κτίριο για την Μακεδονία και κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών και μόλις είδαν τον υποψήφιο περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας, Χρήστο Γιαννούλη τον φώναξαν »προδότη».

«Όλοι εσείς που ψηφίσατε τη προδοσία των Πρεσπών θα πληρώσετε», φώναξε η γυναίκα προς τον πρόεδρο της Βουλής, λίγο πριν την απομακρύνουν αστυνομικοί που βρίσκονταν στην αίθουσα.

Σύμφωνα με το thestival.gr, την ίδια ώρα πολίτες που διαμαρτύρονται για την Μακεδονία έχουν συγκεντρωθεί έξω από το δημαρχείο Θεσσαλονίκης και αποδοκιμάζουν όσους έρχονται στην εκδήλωση.

Να σημειωθεί ότι σε λίγη ώρα είναι προγραμματισμένη εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης με τίτλο «Συνταγματική αναθεώρηση: Ενίσχυση της Δημοκρατίας» και ομιλητές τον Νίκο Βούτση και τον Νίκο Παρασκευόπουλο.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024