Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εκεί απέδωσε την ήττα του Ατρομήτου ο Μέγιερι

Εκεί απέδωσε την ήττα του Ατρομήτου ο Μέγιερι

Ο πορτιέρε του Ατρομήτου τόνισε ότι η ομάδα του στο πρώτο ημίχρονο πίεσε τον Ολυμπιακό, αλλά στο δεύτερο ήταν παθητική και δέχθηκε έντονη πίεση από τους Ερυθρόλευκους.

Στα δύο πρόσωπα που έδειξε ο Ατρόμητος στάθηκε ο Μπάλαζ Μέγιερι μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στο «Γ. καραϊσκάκης» με 2-1. Ο Ούγγρος πορτιέρο τόνισε ότι η ομάδα του Περιστερίου στο πρώτο ημίχρονο κοντρόλαρε τον ρυθμό και δημιούργησε πολλές ευκαιρίες στα καρέ των Πειραιωτών, αλλά στο δεύτερο μέρος ήταν πιο παθητική και δέχθηκε μεγάλη πίεση από τους Ερυθρόλευκους.

Ωστόσο, όπως τόνισε χαρακτηριστικά: «δεν μπορείς να πιέσεις τον Ολυμπιακό για 90 λεπτά». Παράλληλα, ο τερματοφύλακας του Ατρομήτου αναφέρθηκε στην επιστροφή του στο «Γ. Καραϊσκάκης», όπου αγωνίστηκε από το 2010 έως το 2015, επισημαίνοντας ότι έχει ζήσει όμορφες στιγμές με την ομάδα του μεγάλου λιμανιού.

Συγκεκριμένα, ανέφερε:

Για την επιστροφή του στο Γ. Καραϊσκάκης: «Η ευχή μου ήταν να είχαμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα για τα γενέθλια μου. Αρχίσαμε καλά στο παιχνίδι, κοντρολάραμε τον Ολυμπιακό και ακολουθήσαμε ένα καλό πλάνο. Παίξαμε το παιχνίδι μας, είχαμε ευκαιρίες, σκοράραμε το πρώτο γκολ και θα μπορούσαμε να πετύχουμε κι άλλο.

Στη συνέχεια ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο, έλεγξε το παιχνίδι μας πίεσε και δεν μπορέσαμε να διαχειριστούμε καλά αυτή την πίεση. Ήταν ένα καλό παιχνίδι και ήταν σπουδαία για μένα που έπαιξα και πάλι εδώ. Έχω καλές αναμνήσεις από το πέρασμα μου στον Ολυμπιακό.

Αν είχαμε απόψε και ένα καλύτερο αποτέλεσμα, θα ήταν καλύτερες και οι μελλοντικές μου αναμνήσεις και θα είχα ένα καλύτερο δώρο. Όμως αυτό είναι το ποδόσφαιρο και συνεχίζουμε».

Για πλάνο που ακολούθησε ο Ατρόμητος: «Το πλάνο μας ήταν να δουλέψουμε καλά στο πρώτο ημίχρονο και θέλαμε να συνεχίζουμε να το ακολουθούμε. Όμως δεν μπορείς να πιέσεις τον Ολυμπιακό για 90 λεπτά. Υπήρχαν στιγμές που έπρεπε να του δώσουμε χώρο και ο Ολυμπιακός με τη βοήθεια και του κόσμου του, μας πίεσε πιο πολύ. Κάποιες φορές και με λίγη τύχη, μπορείς να διαχειριστείς αυτή την πίεση, άλλες ένα μικρό λάθος είναι αρκετό για να δεχθείς ένα γκολ. Νομίζω ότι στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν λίγο πιο παθητικοί στο παιχνίδι μας».

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024