Ως τον νεότερο ηλικιακά δεινόσαυρο της πολιτικής περιέγραψε τον πρωθυπουργό η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη.
«Όποιος θέλει να προχωρήσει πρέπει να ανατρέψει τα πράγματα» είπε η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη μιλώντας στον ΣΚΑΪ.
«Κάτω από τον όρο κυβερνώσα αριστερά κατέστρεψαν την ιδέα του τι σημαίνει φρέσκο, καινούριο, προοδευτικό αριστερό και νέοι! Τι νεανικό βρίσκετε στον Τσίπρα αυτή τη στιγμή;» τόνισε η κυρία Κανέλλη.
«Είναι ο νεότερος σε ηλικία δεινόσαυρος που πέρασε από την ελληνική πολιτική σκηνή, με δεινοσαυρικές μεθόδους! Αλλά είναι δεινόσαυρος, είναι δεινόσαυρος!» είπε χαρακτηριστικά.
Πρόσθεσε τέλος πως «στόχος του ΚΚΕ στις εκλογές είναι να κατακρημνιστεί η Χρυσή Αυγή από την τρίτη θέση».
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.