Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μείζον θέμα για τη Δικαιοσύνη το βίντεο - ντοκουμέντο από τη δολοφονία Αλβανού ποινικού στις φυλακές Κορυδαλλού

Μείζον θέμα για τη Δικαιοσύνη το βίντεο – ντοκουμέντο από τη δολοφονία Αλβανού ποινικού στις φυλακές Κορυδαλλού

Σάλο έχει προκαλέσει το σοκαριστικό βίντεο από τις φυλακές Κορυδαλλού, που παρουσίασε το in.gr και δείχνει καρέ καρέ την εν ψυχρώ δολοφονία κρατουμένου, τον περασμένο Ιανουάριο

Σάλο έχει προκαλέσει το σοκαριστικό βίντεο από τις φυλακές Κορυδαλλού, που παρουσίασε το in.gr και δείχνει καρέ καρέ την εν ψυχρώ δολοφονία κρατουμένου, τον περασμένο Ιανουάριο. Ένα ντοκουμέντο φρίκης, το οποίο αποτελεί μείζον ζήτημα για τη Δικαιοσύνη σε σχέση με όσα συμβαίνουν στο μεγαλύτερο σωφρονιστικό κατάστημα της χώρας και σίγουρα δεν παραπέμπουν σε μία ευνομούμενη κοινωνία. Το βίντεο καταγράφει μαχαιρώματα στους διαδρόμους των φυλακών αποδεικνύοντας τος χάος που επικρατεί και που η κυβέρνηση επιχειρεί να το αρνηθεί.

Το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ φιλοξενείται στο «Βήμα της Κυριακής» και δείχνει την ανενόχλητη δράση των κρατουμένων χωρίς καμία παρέμβαση, προκαλώντας σοβαρότατα ερωτηματικά για τις ευθύνες του υπουργείου Δικαιοσύνης και της Πολιτείας, απέναντι στα όσα συμβαίνουν στις φυλακές…

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ του «Βήματος», του Βασίλη Λαμπρόπουλου, η αιματηρή επίθεση σημειώθηκε στις 12.30, περίπου, το μεσημέρι της 14ης Ιανουαρίου 2019, στην Ε’ Πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού, με θύμα τον 36χρονο αλβανό ποινικό Αλμπέρ Μπάκο (εικονίζεται στις φωτογραφίες με άσπρη μπλούζα) ο οποίος μαχαιρώθηκε αλλεπάλληλες φορές χωρίς να υπάρξει καμία παρέμβαση σωφρονιστικού υπαλλήλου, για να τον σώσει από έναν 34χρονο ομοεθνή του και έναν 25χρονο Ελληνα.

Ο 36χρονος όπως αποκαλύπτει το ρεπορτάζ δολοφονήθηκε λίγη ώρα αφότου μεταφέρθηκε από τις φυλακές Δομοκού, ενώ μόλις λίγες μέρες πριν το τραγικό του τέλος είχε στείλει SMS στη δικηγόρο του όπου ανέφερε «στον Κορυδαλλό οι φίλοι μου είναι όλοι… μπαμπέσηδες. Φοβάμαι να πάω σε αυτή τη φυλακή γιατί κάτι ανακατεύουν. Πιστεύω ότι θέλουν να με σκοτώσουν…».

Να σημειωθεί ότι το θύμα ήταν ένα από τα πλέον δραστήρια μέλη μεγάλης αλβανικής συμμορίας που δρα εντός κι εκτός Αττικής την τελευταία δεκαετία.

Η εγκληματική αυτή οργάνωση έχει συσχετισθεί με άλλες 12 επιθέσεις στα σωφρονιστικά καταστήματα και άλλες περίπου 20 εγκληματικές ενέργειες εκτός αυτών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τις πληροφορίες που αποκαλύπτει το «Βήμα», η δολοφονία του Αλμπέρ Μπάκο συσχετίζεται με τη δίκη που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη για τη δολοφονία του ποινικολόγου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, στην οδό Ασκληπιού.

Διαβάστε αναλυτικά στο ρεπορτάζ του «Βήματος της Κυριακής» που κυκλοφορεί:

Τι συμβαίνει με την αλβανική μαφία μέσα στις φυλακές;

Τι έγινε με τους δύο δικηγόρους που συνελήφθησαν;

Ποιος είναι ο σκληρός αλβανός ποινικός που δολοφονούν στις 14 του περασμένου Ιανουαρίου;

Τι συμβαίνει με τα συμβόλαια θανάτου;

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024