Περιοδεία στη Μακεδονία, μετά την επίσκεψή του στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή, πραγματοποιεί από σήμερα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης
Περιοδεία στη Μακεδονία, μετά την επίσκεψή του στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή, πραγματοποιεί από σήμερα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.
Ειδικότερα, το μεσημέρι του Σαββάτου ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στις Σέρρες, αφού προηγουμένως περάσει από τη Νιγρίτα, το Σκουτάρι και το Νέο Σούλι.
Το απόγευμα της Κυριακής ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφθεί την Αλεξάνδρεια Ημαθίας και εν συνεχεία θα μιλήσει στη Βέροια.
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών