ΝΔ για δάνεια κομμάτων: Το θράσος τους είναι γνωστό- Διεκδικούν και το Νόμπελ της υποκρισίας
Με ανακοινώσεις εκατέρωθεν συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση μεταξύ Μαξίμου και Νέας Δημοκρατίας για τα δάνεια των κομμάτων.
Θράσος και υποκρισία επιρρίπτει η Νέα Δημοκρατία στον Αλέξη Τσίπρα με αφορμή σχόλιο του Μεγάρου Μαξίμου για τις ποινικές διώξεις για τα δάνεια των κομμάτων.
«Το θράσος του κ. Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ είναι γνωστό. Ωστόσο από σήμερα διεκδικούν και το Νόμπελ της υποκρισίας», αναφέρει η Πειραιώς και προσθέτει: «Ο κ. Τσίπρας είναι ο μόνος πολιτικός αρχηγός που ζήτησε με επιστολή του από την Εθνική Τράπεζα πολιτικές διευκολύνσεις για δάνειο του ΣΥΡΙΖΑ και το κόμμα του είναι το μόνο που κατόρθωσε να διαγράψει προηγούμενα χρέη του, ενώ έβαλε ως εγγυήσεις για άλλο δάνειο και τα εκλογικά ποσοστά του ως το 2023¬.
«Κατά τα λοιπά ας παίξουν μόνοι τους στο νέο δήθεν σκάνδαλο που σκαρφίστηκαν. Ούτως ή άλλως, λίγες εβδομάδες έμειναν για να τους δείξουν οι πολίτες την πόρτα της εξόδου», καταλήγει η Νέα Δημοκρατία.
Νωρίτερα το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού είχε σχολιάσει πως «ΝΔ και ΠΑΣΟΚ έχουν το θράσος να κάνουν λόγο για “σκευωρία”, επειδή, αντί τελικά να σβηστούν με τη δική τους τροπολογία οι ποινικές ευθύνες τους για τα θαλασσοδάνεια εκατοντάδων εκατομμυρίων, πλέον καλούνται να δώσουν απαντήσεις στη Δικαιοσύνη». .
«Πέρα από τις απαντήσεις στο φυσικό τους δικαστή, οφείλουν όμως να δώσουν χωρίς περιστροφές απαντήσεις και στον ελληνικό λαό: Πώς και πότε θα επιστρέψουν τα κλεμμένα;», ανέφερε το Μέγαρο Μαξίμου.
- Τραγωδία στη Λάρισα – Νεκρός 15χρονος σε τροχαίο με μηχανάκι
- Σάκκαρη – Νόσκοβα 2-0: Πήρε το ντέρμπι και την πρόκριση στον δεύτερο γύρο του Ρολάν Γκαρός
- Ζάκυνθος: Ρίσκαρε τη ζωή του για μια… selfie o 22χρονος τουρίστας που έπεσε στον γκρεμό στην παραλία του Ναυαγίου
- Ντον Τζούνιορ: Γάμος-αστραπή και ο εμφύλιος της δυναστείας στο φως – Ηχηρές απουσίες από Μελάνια, Μπάρον και Ντόναλντ Τραμπ
- Κρήτη: Γυναίκα – «φάντασμα» η μητέρα της 3χρονης – Ανύπαρκτη στη χώρα με στοιχεία και ΑΜΚΑ μιας άλλης
- «Ιρανοί χάκερ» πίσω από κυβερνοεπίθεση στις συγκοινωνίες του Λος Άντζελες
