Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Euroleague : Κίνδυνος απώλειας του Final 4 του 2020 για την Ελλάδα

Euroleague : Κίνδυνος απώλειας του Final 4 του 2020 για την Ελλάδα

Η κωλυσιεργία της Κυβέρνησης λόγω των επικείμενων εκλογών και η οικονομική κρίση που πλήττει τη χώρα μας, είναι πιθανό να στερήσουν τη διεξαγωγή του final 4 του 2020 στην Αθήνα

Η χώρα μας αποτελεί ένα από τα φαβορί για τη διοργάνωση του Final-4 της Ευρωλίγκας το 2020, ωστόσο σύμφωνα με ισραηλινό δημοσίευμα η χώρα μας μπορεί να χάσει την υποψηφιότητα της!

Όπως αναφέρει sports.walla.co.il τόσο οι επικείμενες εκλογές στην Ελλάδα όσο και η οικονομική κρίση έχουν κάνει την ελληνική κυβέρνηση να «παγώσει» το θέμα.

Πάντα όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα, τα περιθώρια προκειμένου κάθε πλευρά να δεσμευτεί επίσημα ότι μπορεί να καλύψει τα έξοδα της διοργάνωσης έχουν παρέλθει, με την ελληνική πλευρά να παραμένει «σιωπηλή».

Την ίδια ώρα δύο άλλες χώρες, η Γαλλία και η Λιθουανία φαίνεται πως παίρνουν «κεφάλι» στη μάχη της «κούρσας» για τη διοργανώτρια του final-4 του 2020.

Οι Ισραηλινοί αναφέρουν ότι το Παρίσι αποτελεί την πιο… αγαπημένη πόλη της Ευρωλίγκας καθώς το final-4 έχει λάβει χώρα τέσσερις φορές, τις περισσότερες από κάθε άλλη. Συγκεκριμένα το 1991, το 1996, το 2001 και το 2010.

Από την άλλη η Λιθουανία είναι μια χώρα που λατρεύει το μπάσκετ, με την εντυπωσιακή Ζαλγκίριο Αρένα (έδρα της Ζαλγκίρις Κάουνας) να γεμίζει σε κάθε ματς, με τον μέσο όρο να ξεπερνά τους 14.000 οπαδούς ανά παιχνίδι.

Ετσι η υποψηφιότητα της Ελλάδας είναι πιθανό να μην έχει τύχη για το επόμενο final-4, αλλά να επανεξεταστεί για τη διοργάνωση του 2021.

Θυμίζουμε οτι πριν από 2-3 μήνες η χώρα μας μετά από επαφές με τον εκτελεστικό διευθυντή Τζόρντι Μπερτομέου είχε προχωρήσει πολύ την υποψηφιότητά της. Μάλιστα υπήρχε και το φιλόδοξο σχέδιο η τελική φάση της Ευρωλίγκας να διεξαχθεί στο Καλλιμάρμαρο!

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024