Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΣΥΡΙΖΑ προς ΝΔ: Οι εποχές που έβαζαν στο αρχείο τις σκοτεινές υποθέσεις έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί

ΣΥΡΙΖΑ προς ΝΔ: Οι εποχές που έβαζαν στο αρχείο τις σκοτεινές υποθέσεις έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί

Πόλεμος ανακοινώσεων μεταξύ της κυβέρνησης και της Αντιπολίτευσης έχει ξεσπάσει μετά τη δημοσιοποίηση της είδησης ότι με εισαγγελική παραγγελία ασκούνται ποινικές διώξεις για την δανειοδότηση των κομμάτων για την περίοδο 2005-2011

Πόλεμος ανακοινώσεων μεταξύ της κυβέρνησης και της Αντιπολίτευσης έχει ξεσπάσει μετά τη δημοσιοποίηση της είδησης ότι ασκούνται ποινικές διώξεις για τα θαλασσοδάνεια των κομμάτων.

Με τη Νέα Δημοκρατία να κατηγορεί την κυβέρνηση ότι μετά την κατάρρευση της υπόθεσης Novartis «στήνει την τελευταία της παράσταση με τα δάνεια των κομμάτων που αποδείχθηκαν νόμιμα ακόμη και από την εξεταστική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ» η κυβέρνηση ανταπαντά.

«Κάποια στιγμή πρέπει να το πάρουν απόφαση στη ΝΔ, ότι η καραμέλα της «σκευωρίας» έχει κουράσει» τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, απαντώντας στην ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο Τύπου του κόμματος, επισημαίνεται ότι «ο αρχηγός του κόμματος των offshore, της Novartis, του Κήρυκα Χανίων, και των ατελείωτων σκανδάλων, κάνει αυτό που έχει μάθει. Όποτε φτάνει η ώρα του λογαριασμού, πετάει τη μπάλα στην εξέδρα και ανακαλύπτει συνωμοσίες και σκευωρίες».

«Στους Έλληνες πολίτες αξίζουν σοβαρές απαντήσεις, για τα εκατοντάδες εκατομμύρια δανεικά κι αγύριστα, καθώς και για το πώς και πότε θα αποπληρωθούν» συνεχίζει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ και καταλήγει:

«Να είναι σίγουροι ότι ο ελληνικός λαός, που πλήρωσε ακριβά τα μνημόνιά τους και τα δανεικά τους, δεν έχει ξεχάσει τα έργα και τις μέρες τους. Οι εποχές που έβαζαν στο αρχείο τις σκοτεινές υποθέσεις τους, με μια τροπολογία, έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί.

Sports in

Συμφώνησε για νέο συμβόλαιο το μεγαλύτερο ταλέντο της Παρί

Συμφώνησε για νέο συμβόλαιο συνεργασίας ένας από τους πιο ταλαντούχους παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024