«Η Ρεάλ έχει έτοιμα 500 εκατ. ευρώ για το καλοκαίρι»
Έτοιμη για μια μεταγραφική «επανάσταση» είναι η Ρεάλ Μαδρίτης σύμφωνα με δημοσίευμα της Equipe, με τους «Μερένχες» να φαίνονται πρόθυμοι να ξοδέψουν το ασύλληπτο ποσό των 500 εκατομμυρίων για ενισχύσεις
Η Ρεάλ Μαδρίτης ετοιμάζεται για μια νέα εποχή γκαλάκτικος και έχει ήδη ετοιμάσει το ποσό που θα διαθέσει για το φετινό καλοκαίρι.
Όπως αναφέρει η Equipe, οι Μαδριλένοι έχουν «ζεστά» 500 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία θα διανεμηθούν σε Αγγλία και Γαλλία για την απόκτηση τριών συγκεκριμένων ονομάτων.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.