Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα είπε με τους διεθνείς ο Μαρτίνς

Τα είπε με τους διεθνείς ο Μαρτίνς

Οι διεθνείς ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους και επιστρέφουν στις προπονήσεις του Ολυμπιακού με τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει τετ α τετ με τον καθένα ξεχωριστά.

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς αυτή την βδομάδα, με τον Πέδρο Μαρτίνς να περιμένει και τους τελευταίους διεθνείς να ενσωματωθούν στις προπονήσεις.

Ο Πορτογάλος τεχνικός ξεκινά διαδοχικά τετ-α-τετ με όσους γυρίζουν από τα ματς των αντιπροσωπευτικών τους συγκροτημάτων, προκειμένου να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται ενόψει του ματς με τον Ατρόμητο.

Συνολικά από τις προπονήσεις του Ολυμπιακού έλειπαν έντεκα ποδοσφαιριστές. Πιο συγκεκριμένα, οι Κώστας Φορτούνης, Λεονάρντο Κούτρης, Γιώργος Μασούρας, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Ζοζέ Σα, Ομάρ Ελαμπντελαουί, Αχμέντ Χασάν, Παπέ Αμπού Σισέ, Γιασίν Μεριά, Μπίμπαρς Νάτχο και Μαντί Καμαρά είχαν υποχρεώσεις με τη χώρα τους. Με τις τελευταίες επιστροφές στο Ρέντη να είναι προγραμματισμένες για σήμερα.

Ο Μαρτίνς θέλει να συζητήσει με τους παίκτες που έχουν χάσει αρκετές προπονήσεις και θέλει να δει σε τι κατάσταση είναι, ενόψει του ματς με τον Ατρόμητο (31/3, 19:30), με τον τεχνικό των ερυθρόλευκων να κρίνει εάν θα τους υπολογίζει για το ματς με την ομάδα του Περιστερίου για την 26η αγωνιστική της Super League.

Sports in

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024