Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παναθηναϊκός : Γιατί πονοκεφαλιάζει ο Δώνης ενόψει Απόλλωνα

Παναθηναϊκός : Γιατί πονοκεφαλιάζει ο Δώνης ενόψει Απόλλωνα

Ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο έχει ο αρχηγός του Παναθηναϊκού Δημήτρης Κουρμπέλης και δεν αποκλείεται να προφυλαχθεί στο ματς με τον Απόλλωνα την ώρα που άλλοι τρεις συμπαίκτες του είναι νοκ άουτ

Ένα ακόμα πρόβλημα έχει να αντιμετωπίσει ο Γιώργος Δώνης για το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης (1/4, 19:00). Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού Δημήτρης Κουρμπέλης επιβαρύνθηκε με την Εθνική ομάδα κι επέστρεψε με ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο.

Το απόγευμα της Πέμπτης ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης και ως εκ τούτου θεωρείται αμφίβολος για το δευτεριάτικο παιχνίδι. Αν δεν αγωνιστεί ο διεθνής μέσος του «τριφυλλιού», ο έμπειρος τεχνικός θα πρέπει να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές.

Νοκ άουτ εκτός από τους Μπουζούκη, Μαυρομμάτη, άλλωστε, θα είναι και ο τιμωρημένος Γιόχανσον, ενώ ο Χατζηθεοδωρίδης απουσίασε και πάλι από τη σημερινή προπόνηση λόγω ίωσης. Θεραπεία, παράλληλα, ακολούθησε ο Σέχου. Ο Δώνης δεν δοκίμασε σχήμα για την αναμέτρηση στη Ριζούπολη.

Οι «πράσινοι» χωρίστηκαν σε τρεις ομάδες κι έπαιξαν διπλό στο μισό γήπεδο. Στην ενδεκάδα αναμένεται να επιστρέψει ο Χατζηγιοβάνης, ενώ θέση διεκδικούν και οι Καμπετσής, Άλτμαν.

Sports in

Χωρίς Παπανικολάου στη Βαρκελώνη ο Ολυμπιακός – Διαθέσιμος ο Γουόκαπ

Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στην Βαρκελώνη για τα δύο πρώτα παιχνίδια της σειράς με την Μπαρτσελόνα, χωρίς τον αρχηγό του Κώστα Παπανικολάου – Κανονικά στην αποστολή ο Τόμας Γουόκαπ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024