Εν μέσω αποδοκιμασιών έφτασε στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

Εκεί, τον περίμεναν από νωρίς πολίτες, οι οποίοι τον υποδέχτηκαν με… γιουχαρίσματα και συνθήματα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας.

Οι πολίτες, που στέκονταν πίσω από τον αστυνομικό κλοιό, μεταξύ άλλων οι πολίτες αποκαλούσαν τον πρωθυπουργό «προδότη» και «κομιτατζή».

Ο κ. Τσίπρας έδωσε το παρών στην εκδήλωση παρουσίασης της υποψηφιότητας του Χρήστου Γιαννούλη για την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Δείτε βίντεο από τις αποδοκιμασίες:

Εκατοντάδες αστυνομικοί είχαν επιστρατευθεί για την περιφρούρηση του Βελλίδειου Συνεδριακού Κέντρου, όπου πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του υποψήφιου περιφερειάρχη του ΣΥΡΙΖΑ στην Κεντρική Μακεδονία, Χρήστου Γιαννούλη, κατά την οποία μάλιστα μίλησε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

 Για την αποφυγή απρόοπτων συμβάντων η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης είχε εκπονήσει σχέδιο ασφαλείας το οποίο προβλέπει την απαγόρευση κυκλοφορίας για οχήματα και πεζούς μπροστά από το Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης».

Παρά ταύτα, νωρίτερα πολίτες πραγματοποίησαν διαμαρτυρία για τη Μακεδονία.

Σύμφωνα με το thestival.gr, οι διαδηλωτές με σημαίες και φώναζαν συνθήματα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας, ενώ τραγουδούσαν το «Μακεδονία Ξακουστή».