Ο ΟΦΗ έδωσε τη μάχη του για δικαίωση στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ και το έκανε έχοντας στο πλευρό του τους οργανωμένους οπαδούς του. Οι οποίοι με μία εξαιρετικά αιχμηρή ανακοίνωση, απειλούν ευθέως ότι εάν δεν επέλθει δικαίωση για την ομάδα τους, από τις «κατασκευασμένες αποδείξεις», που οδήγησαν στην απόφαση… υποβιβασμού για το παιχνίδι με τον Αιγινιακό, θα προβούν σε κινήσεις που θα προκαλέσουν αίσθηση. Μάλιστα, σημειώνουν με νόημα πως βρίσκονται σε «πόλεμο», ενώ μεταξύ άλλων αναφέρουν ότι «ο ΟΦΗ κινείται με δολάρια και όχι με ρούβλια»!

Αναλυτικά η ανακοίνωση των οργανωμένων οπαδών του ΟΦΗ:

«Για ακόμα μια φορά ο ΟΦΗ βρίσκεται σε πόλεμο κόντρα σε όλους εκείνους που παριστάνουν τους προστάτες του ποδοσφαίρου και της ελληνικής κοινωνίας. Βλέπουμε συνεχώς να παίζεται μπροστά στα μάτια μας μια κακή κωμωδία αλλά και τον ΟΦΗ μας να είναι μόνιμα στο κυνηγητό από όλους εκείνους που παριστάνουν τις παρθένες.

Και όλα αυτά επειδή εμείς δεν ανήκουμε πουθενά και είμαστε μόνοι μας κόντρα σε όλους σας. Την μια φορά δεν ρίχνουν τον ΠΑΟ και τον σώζει χαριστικά κυβέρνηση και ΕΠΟ, πριν από λίγες ημέρες την χαρίζουν πάλι στο “καλομαθημένο παιδί” της Πολιτείας ενώ εμείς για ακόμα μια φορά βρισκόμαστε σε θέση μάχης.

Ο ΟΦΗ και ο κόσμος του είναι μόνος του, δεν ανήκει σε κανένα πράσινο, κίτρινο ή ερυθρόλευκο στρατόπεδο και για αυτό σας χαλάμε πάντα την καλοπέραση σας. Είμαστε σε ανοικτό πόλεμο και ο κόσμος του ΟΦΗ πρέπει να βρίσκεται σε επαγρύπνηση.

Βγήκαμε στους δρόμους στο παρελθόν, κλείσαμε αεροδρόμια και λιμάνια. Θα το ξανακάνουμε αν μας προκαλέσετε. Σας προειδοποιούμε ότι η Κρήτη θα νεκρώσει σε περίπτωση μη δικαίωσης του ΟΦΗ. Σε ένα σαθρό και σάπιο σύστημα, στείλατε τον ΟΦΗ στο δικαστήριο με κατασκευασμένες αποδείξεις.

Είμαστε σε πόλεμο και μην μας αναγκάσετε να πάρουμε μέτρα που δεν θέλετε να τα δείτε ξανά. Ρετσινιά και ταμπέλες δεν μπορεί να μας κολλήσει κανένας σας. Αποδεδειγμένα έχετε προστάτες και αυτό το γνωρίζει όλη η Ελλάδα, από την Κρήτη μέχρι και την Θράκη.

Στέλνουμε προειδοποιητικό μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση. Και κυρίως σε όσους είναι στο Ηράκλειο που παραμένουν εξαφανισμένοι και δεν στέκονται στο πλευρό του μεγαλύτερου πρεσβευτή της πόλης και του νησιού.

Μοναδική εξαίρεση αποτελούν εκείνοι που πραγματικά αγαπούν τον ΟΦΗ και εμείς γνωρίζουμε ποιοι είναι.

Υ.Γ. 4 Οπαδικούς χαιρετισμούς στην κίτρινη φυλή, εβραϊκής καταγωγής, της πόλεως της Θεσσαλονίκης.

Υ.Γ. 4 Οπαδικούς χαιρετισμούς σε όλους εσάς που θα σας “αγαπήσουμε” μέσα στα επόμενα χρόνια.

Υ.Γ. 4 Ρε “μπαγλαμάδες” ο ΟΦΗ κινείται με δολάρια και όχι με ρούβλια

Υ.Γ. 4 Τα φιλιά μας από την “ασπρόμαυρη πολιτεία” της Κρήτης.

Snakes 4 Heraklion club

Κρητες 4 Θεόδωρος Παπαδόπουλος

Στέκι Φίλων ΟΦΗ Αρχανών»

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο