Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ραλλία Χρηστίδου: Οι 10 φωτογραφίες στο Instagram που την... αναδεικνύουν

Ραλλία Χρηστίδου: Οι 10 φωτογραφίες στο Instagram που την… αναδεικνύουν

H δημοφιλής τραγουδίστρια και πλέον υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ παραμένει σε συχνή επαφή με το κοινό της μέσω του γνωστού μέσου κοινωνικής δικτύωσης.

Η Ραλλία Χρηστίδου δείχνει την προτίμησή της στο Instagram, δημοσιεύοντας πολύ συχνά selfies της. Εξάλλου, προτίμησε το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης για να ανακοινώσει και την υποψηφιότητά της ως «ευρωβουλεύτρια» (όπως είπε η ίδια) του ΣΥΡΙΖΑ στις επερχόμενες ευρωεκλογές.

Η τραγουδίστρια έγινε γνωστή στο ελληνικό κοινό, μέσα από το μουσικό τηλεοπτικό ριάλιτι Fame Story. Είχε φτάσει, μάλιστα, μέχρι τον τελικό, αλλά ηττήθηκε από την Καλομοίρα.

Συχνά, δημοσιεύει φωτογραφίες από τις εμφανίσεις της σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας.

Η Ραλλία Χρηστίδου δείχνει και τις ικανότητες της στην κιθάρα.

Δεν διστάζει να τσαλακωθεί, δημοσιεύοντας πιο χαλαρές στιγμές της.

Πάντως, η Ραλλία Χρηστίδου έχει χρησιμοποιήσει το Instagram για να εκφράσει την ιδεολογία της. Δήλωσε υπέρ της ισότητας των φύλων και κατά του σεξισμού στηρίζοντας το Athens Pride 2018. Σε άλλη δημοσίευσή της, εμφανίζεται το εξώφυλλο του βιβλίου «Το φύλο της Κοινωνικής Πολιτικής».

View this post on Instagram

Δηλώνω #παρούσα
Οι κοινωνικές διακρίσεις που υφίστανται οι γυναίκες ειναι μη αποδεκτό στοιχείο της κοινωνικής πραγματικότητας και για την ανατροπή του ειναι επιβεβλημένη η παρέμβαση όλων.
Λεμε ΟΧΙ στην έλλειψη ισότητας ευκαιριών 
Λεμε ΟΧΙ στην κατωτερότητα της κοινωνικής θέσης του γυναικείου φύλου 
ΟΧΙ στον Μισογυνισμό ΟΧΙ στο Σεξισμό
ΝΑΙ στην πραγματική ισότητα
ΝΑΙ στην ουσιαστική ορατότητα
ΝΑΙ στην πραγματική αποδοχή #feminism #feminist #girlpower #girlspower #equality #female #parousa #παρουσα @athensprideofficial #athenspride #pride #rainbow 🌈 #loveislove

A post shared by Rallia Christidou Official (@rallia_) on

Δεν είναι η πρώτη φορά που η γνωστή τραγουδίστρια ετοιμάζεται για τον πολιτικό στίβο καθώς την είχαμε δει και στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στη Β’ Αθηνών, αν και σε μη εκλόγιμη θέση.

Η ίδια είχε εκφράσει τη στήριξη της στον ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζοντας το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος και την «τούμπα» του Αλέξη Τσίπρα.

«Το ότι το »όχι» του δημοψηφίσματος έγινε »ναι», είναι μια πρόχειρη ανάλυση. Το »όχι» παραμένει »όχι». Προσωπικά θεωρώ ότι συνεχίζονται οι αγώνες και οι μάχες. Αποφύγαμε το χειρότερο. Η συμμετοχή μου στα ψηφοδέλτια είναι καθαρά μια ανοιχτή δήλωση συμπαράστασης και υποστήριξης στο κόμμα και στον Αλέξη Τσίπρα και προέρχομαι από τις οικογένεια με αριστερές καταβολές. Είναι πιο αριστερός τώρα, από ότι ήταν ο Τσίπρας», είχε δηλώσει το 2015.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024