Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ραλλία Χρηστίδου: Από τα ριάλιτι σόου υποψήφια για την Ευρωβουλή

Ραλλία Χρηστίδου: Από τα ριάλιτι σόου υποψήφια για την Ευρωβουλή

Όπως ανακοινώθηκε σήμερα, ανάμεσα στους υποψήφιους ευρωβουλευτές του, συμπεριλαμβάνεται και η τραγουδίστρια Ραλλία Χρηστίδου, που έγινε γνωστή στο ελληνικό κοινό, μέσα από το μουσικό τηλεοπτικό ριάλιτι Fame Story.

Το προοδευτικό του πρόσωπο έχει αποφασίσει να δείξει ο ΣΥΡΙΖΑ και για αυτόν τον λόγο άλλωστε δε θα μπορούσε να λείπουν από τα ψηφοδέλτια του άνθρωποι της τέχνης.

Όπως ανακοινώθηκε σήμερα, ανάμεσα στους υποψήφιους ευρωβουλευτές του, συμπεριλαμβάνεται και η τραγουδίστρια Ραλλία Χρηστίδου, που έγινε γνωστή στο ελληνικό κοινό, μέσα από το μουσικό τηλεοπτικό ριάλιτι Fame Story.

Ωστόσο, αν και έφτασε στον τελικό, είχε «φάει» ήττα από την Καλομοίρα, που αναδείχθηκε νικήτρια.

Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που η γνωστή τραγουδίστρια ετοιμάζεται για τον πολιτικό στίβο καθώς την είχαμε δει και στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στη Β’ Αθηνών, αν και σε μη εκλόγιμη θέση.

Η ίδια είχε εκφράσει τη στήριξη της στον ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζοντας το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος και την «τούμπα» του Αλέξη Τσίπρα.

«Το ότι το »όχι» του δημοψηφίσματος έγινε »ναι», είναι μια πρόχειρη ανάλυση. Το »όχι» παραμένει »όχι». Προσωπικά θεωρώ ότι συνεχίζονται οι αγώνες και οι μάχες. Αποφύγαμε το χειρότερο. Η συμμετοχή μου στα ψηφοδέλτια είναι καθαρά μια ανοιχτή δήλωση συμπαράστασης και υποστήριξης στο κόμμα και στον Αλέξη Τσίπρα και προέρχομαι από τις οικογένεια με αριστερές καταβολές. Είναι πιο αριστερός τώρα, από ότι ήταν ο Τσίπρας», είχε δηλώσει το 2015.

Έναν χρόνο μετά, καλεσμένη ξανά σε εκπομπή, σε ερώτηση, αν αυτό που περίμενε από τον ΣΥΡΙΖΑ πριν αναλάβει την εξουσία είναι αυτό που τελικά έλαβε, απάντησε: «Περιμένω κι άλλα» προσθέτοντας ότι δεν έχει απογοητευτεί από το κόμμα.

«Δεν έχω καμία απογοήτευση. Υπήρχε πρόθεση για να γίνουν όλα αυτά , δε σου είπε κανείς ψέματα. Υπήρχε μια πρόθεση να γίνουν κάποια πράγματα. Από ‘κει και πέρα, όταν βρίσκεσαι σε μια πολύ κρίσιμη κατάσταση και σε μια κρίσιμη καμπή και έχεις δύο δρόμους να διαλέξεις, θα διαλέξεις τον καλύτερο δυνατό δρόμο για τον λαό σου, δε θα διαλέξεις την καταστροφή» είχε δηλώσει.

«Εγώ κοιτάω την πρόθεση. Τουλάχιστον, δεν υπάρχουν πίσω αμαρτίες 40 χρόνων. Είναι καθαρό! Σε 10 χρόνια να την ξανακάνουμε αυτή τη συζήτηση και θα πω τι περίμενα και τι δεν περίμενα» κατέληξε.

Ο ΣΥΡΙΖΑ άλλωστε είχε δείξει την… λατρεία του στους παίκτες των ριάλιτι, αφού πριν από λίγο καιρό είχε γίνει γνωστή και η υποψηφιότητα του «Μισθοφόρου» του Survivor, ως δημοτικό σύμβουλο στην Αγία Παρασκευή, με τον συνδυασμό του εν ενεργεία δημάρχου, Γιάννη Σταθόπουλου, που υποστηρίζεται από το κυβερνών κόμμα.

Η κυβέρνηση αποφάσισε να δημιουργήσει ένα δικό της ριάλιτι σόου και αποδεικνύει έμπρακτα πλέον ότι έχει ξεμείνει από υποψηφίους και υποστηρικτές. Μένει να δούμε ακόμα τι άλλες εκπλήξεις μας ετοιμάζει.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024