Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Υπόθεση Τοπαλούδη: Προκλητικός εμφανίστηκε ενώπιον της ανακρίτριας ο 21χρονος

Υπόθεση Τοπαλούδη: Προκλητικός εμφανίστηκε ενώπιον της ανακρίτριας ο 21χρονος

Ο 21χρονος κλήθηκε να δώσει τους κωδικούς για τους δύο λογαριασμούς που διατηρεί σε ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, καθώς και τον κωδικό πρόσβασης στην προσωπική του σελίδα στο Facebook

Ενώπιον της ανακρίτριας των Γρεβενών βρέθηκε ο 21χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, μετά το σχετικό αίτημα της ανακρίτριας Ρόδου για συμπληρωματική απολογία του.

Ο 21χρονος κλήθηκε να δώσει τους κωδικούς για τους δύο λογαριασμούς που διατηρεί σε ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, καθώς και τον κωδικό πρόσβασης στην προσωπική του σελίδα στο Facebook.

Ο κατηγορούμενος μάλιστα επιχείρησε να αστειευτεί με την υπόθεση, απευθυνόμενος στην ανακρίτρια Γρεβενών, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1.

«Επιτέλους ελεύθερος», φέρεται να δήλωσε ο κατηγορούμενος στην ανακρίτρια, η οποία τον ρώτησε τι εννοεί και ακολούθησε ο εξής διάλογος:

-«Αποφυλακίζομαι, τι δεν αποφυλακίζομαι;»

-«Όχι, για ανάκριση βρίσκεστε εδώ»

– «Α, και εγώ νόμιζα ότι αποφυλακίζομαι»

Ο 21χρονος φέρεται να αρνήθηκε να δώσει συμπληρωματική απολογία χωρίς την παρουσία συνηγόρου, ενώ η οικογένειά του όρισε νέο δικηγόρο Αθηνών, ο οποίος αναμένεται να μεταβεί στα Γρεβενά και να συνοδεύσει εκ νέου τον κατηγορούμενο στην ανακρίτρια.

Μετά τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων στους δύο υπολογιστές της Ελένης Τοπαλούδη, όπου δεν βρέθηκαν αξιόλογα ευρήματα, οι αρχές ρίχνουν το βάρος τους στα κινητά τηλέφωνα δραστών και θύματος.

Σημειώνεται ότι εκκρεμεί η απάντηση της εταιρείας Facebook από τις ΗΠΑ, στο αίτημα της ανακρίτριας Ρόδου για άρση των απορρήτων των προσωπικών λογαριασμών των δύο κατηγορουμένων και της Ελένης Τοπαλούδη.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024