Προσινέτσκι : «Πάντα ωραίο να αντιμετωπίζεις την Ελλάδα»
Ελκυστικό αντίπαλο χαρακτήρισε την Ελλάδα ο τεχνικός της Εθνικής Βοσνίας Ρόμπερτ Προσινέτσκι ο οποίος περιμένει να γίνει ένα καλό και δυνατό ματς απόψε στη Ζένιτσα (21:45)
Η Εθνική φιλοξενείται απόψε (26/3, 21:45) στη Ζένιτσα από την Βοσνία για τη 2η αγωνιστική των ομίλων της προκριματικής φάσης του Euro 2020.
Όπως τόνισε ο τεχνικός των Βόσνιων Ρόμπερτ Προσινέτσκι, η Ελλάδα αποτελεί έναν ελκυστικό αντίπαλο τον οποίο είναι πάντα ωραίο να αντιμετωπίζεις. Πρόσθεσε πάντως ότι όταν είναι σε καλή κατάσταση η δική του ομάδα λίγες ομάδες μπορούν να την κερδίσουν.
Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του:
Για το αποψινό ματς: «Ήρθαμε στην Ζένιτσα με μεγάλη αισιοδοξία. Είμαστε καλά. Όλοι είναι υγιείς, όλοι είναι πρόθυμοι. Όταν είμαστε έτσι τότε υπάρχουν πολύ λίγες ομάδες που μπορούν να μας κερδίσουν. Θα είναι ένα σκληρό ματς, η παράδοση λέει ότι τα παιχνίδια με την Ελλάδα είναι πάντα πολύ δυνατά. Έχουμε μεγάλο κίνητρο και ελπίζουμε ότι θα πάρουμε τους τρεις πόντους».
-Για την ετοιμότητα της Βοσνίας: «Αυτό που είναι σημαντικό είναι ότι με εξαίρεση τους Σάριτς και Κόλιτς που δεν θα αγωνιστούν όλοι είναι έτοιμοι. Ξεκουραστήκαμε καλά, όλοι ανυπομονούν να αρχίσει το παιχνίδι. Η Ελλάδα είναι ένας ελκυστικός αντίπαλος είναι πάντα ωραίο να παίζεις απέναντι τους, ειδικά σε τέτοιες συνθήκες.
-Για την ατμόσφαιρα: «Πιστεύω ότι το γήπεδο θα έχει πολύ κόσμο, καλή ατμόσφαιρα και ότι η ομάδα μου θα παίξει καλά. Μακάρι να κερδίζουμε 2-0 από το πρώτο μέρος, θα διευκολύνει την κατάσταση για εμάς, όμως σίγουρα το ματς θα είναι πολύ τακτικό, με μεγάλη ένταση, ειδικά στον χώρο του κέντρου.
Είμαστε έτοιμοι, μακάρι να βρούμε ένα γρήγορο γκολ, αν και αυτό δεν πρόκειται να μας εξασφαλίσει σίγουρα την νίκη. Σίγουρα περιμένω ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι από όλες τις απόψεις».
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
Σε ένα ματς στο οποίο έγινε ροντέο στο τέλος, η Μίλαν έσωσε τον βαθμό με γκολ του Λεάο στο 90+2' - Θα πρέπει να λέει και «ευχαριστώ» στη Τζένοα η οποία έχασε πέναλτι με τον Στάντσιου στο 90+9'.
Οι χρήστες του TikTok θα έχουν αποκλειστική πρόσβαση σε στιγμιότυπα αγώνων και σε βίντεο από τα παρασκήνια. Ακόμη, σε συνεντεύξεις πρωταγωνιστών και σε ηχογραφήσεις από κάμερα θώρακος διαιτητή