Θανάσης Γιαννακόπουλος : Εικόνες από το λαϊκό προσκύνημα
Από το νωρίς το πρωί καταφθάνει κόσμος στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών για το τελευταίο «αντίο» στον Θανάση Γιαννακόπουλο - Δείτε τις πρώτες εικόνες από το λαϊκό προσκύνημα
Σε λαϊκό προσκύνημα τέθηκε από τις 8 το πρωί και θα παραμείνει μέχρι τις 12:30 το μεσημέρι, η σορός του Θανάση Γιαννακόπουλου.
Δεκάδες επώνυμοι, συνεργάτες, εργαζόμενοι στις επιχειρήσεις της οικογένειας, αλλά και πλήθος κόσμου, συρρέουν στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών, όπου θα ψαλεί η νεκρώσιμος ακολουθία. Έξω από την εκκλησία βρίσκονται σημαίες του «τριφυλλιού», ενώ το φέρετρο του ιστορικού παράγοντα, βάσει δικής του επιθυμίας, είναι τυλιγμένο στα πράσινα.
Από τα στεφάνια που έχουν κατατεθεί μέχρι στιγμής ξεχωρίζουν εκείνα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, της ΕΠΟ και της Σούπερ Λιγκ.
Μετά το πέρας του λαϊκού προσκυνήματος θα ακολουθήσει η νεκρώσιμος ακολουθία (14:00), ενώ η ταφή θα γίνει στο Α’ νεκροταφείο.
- Συναγερμός στον Πειραιά: Ένοπλη ληστεία σε σούπερ μάρκετ στη Θηβών
- Τρομερές στιγμές του Αντετοκούνμπο με τα παιδιά του στο All Star Game: «Σε 15 χρόνια θα καρφώσεις πάνω από τον Γουεμπανιάμα»
- Βιολάντα: Κλείνει προσωρινά το δεύτερο εργοστάσιο του ιδιοκτήτη
- Κακοκαιρία: «Στο έλεος» της κακοκαιρίας βρέθηκε η χώρα – Καθιζήσεις, κατολισθήσεις και πλημμύρες
- Ντάνα Έντεν: Η δημιουργός και παραγωγός της επιτυχημένης σειράς Τεχεράνη βρέθηκε νεκρή σε ξενοδοχείο της Αθήνας
- Ποιοι είναι οι παράγοντες που καθορίζουν την ευζωία των σκύλων


