Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Ο Ντέβιν Μπούκερ πιστώθηκε μία μυθική εμφάνιση με 59 πόντους κόντρα στους Τζαζ, αλλά η Γιούτα δεν είχε κανένα πρόβλημα να διαλύσει με 125-92 τους Σανς.
Οι γηπεδούχοι απλά ήταν καλύτερη ομάδα και θα μπορούσαν να πάρουν ακόμα μεγαλύτερη νίκη (σε διαφορά). Συγκεκριμένα η Γιούτα επικεντρώθηκε σε όλους τους άλλους εκτός του Μπούκερ και δικαιώθηκε.
Ο σταρ των ήλιων μπορεί να τελείωσε το ματς με τρομερά νούμερα, καθώς είχε 59 πόντους με 19/34 σουτ, 16/17 βολές, 4 ριμπάουντ και 4 ασίστ, αλλά όλοι οι υπόλοιποι παίκτες των Σανς έβαλαν μαζί 33 πόντους, με το παιχνίδι να μην χωρά ιδιαίτερη κριτική.
Ο Ρούντι Γκομπέρ με 27 πόντους και 10 ριμπάουντ ήταν ο κορυφαίος των νικητών, με τους Ντέρικ Φέιβορς και Ρίκι Ρούμπιο να έχουν από 18 πόντους.
Για τους Σανς, μετά τον Μπούκερ υπήρχε το… χάος, με τον ΝτιΆντρε Έιτον να έχει 9 πόντους και τον Τρόι Ντάνιελς 7 πόντους.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!