Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γουλιέλμος : «Ορόσημο της χώρας ο Άρης»

Γουλιέλμος : «Ορόσημο της χώρας ο Άρης»

Γραπτή δήλωση έκανε ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Άρης, Δημήτρης Γουλιέλμος με αφορμή τα 105α γενέθλια του συλλόγου

Ο Αρης μετρά πλέον 105 χρόνια ζωής και ο Δημήτρης Γουλιέλμος θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα για τον ιστορικό σύλλογο.

Με γραπτή του δήλωση ο μεγαλομέτοχος της κιτρινόμαυρης ΚΑΕ σημειώνει μεταξύ άλλων ότι ο Άρης αποτελεί ορόσημο για ολόκληρη την Ελλάδα.

Αναλυτικά η γραπτή δήλωση του Δημήτρη Γουλιέλμου:

«25 Μάρτιου 1914, μια μέρα που έμελλε να μείνει χαραγμένη βαθιά στη νεότερη Ιστορία της πόλης, της χώρας, του έθνους. Σε μια εποχή βαθιάς αντιπαράθεσης και έντασης, ο ΑΡΗΣ έρχεται να αποτελέσει τον συνεκτικό κρίκο, ενώνοντας ιδέες, αξίες και οράματα. Σε μια πόλη, ελεύθερη πλέον, που αναζητούσε το όραμά της για να χτίσει επάνω σε αυτό, ιδρύεται ο ΑΡΗΣ Θεσσαλονίκης. Ιδρύεται από ανθρώπους που γνώριζαν και είχαν αξιολογήσει την έννοια της ενότητας και της συμπόρευσης. Την έννοια της αξιοπρέπειας και της υπερηφάνειας. Γιατί υπερήφανος και αξιοπρεπής είσαι, λόγω των ιδεών σου και της παιδείας σου. Και ο ΑΡΗΣ δίδαξε παιδεία και ευ αγωνίζεσθαι, σε μια εποχή αντιπαραθετική.

Ο ΑΡΗΣ έγινε το ορόσημο όχι της πόλης, αλλά της χωράς. Πανελλήνιοι τίτλοι, διακρίσεις, αγώνες, αλλά πάνω απ’ όλα αξιοπρέπεια, αξιοκρατία και ένα…όνειρο! Όνειρο, πως ο καθένας μας, είναι ικανός και άξιος για τα «μεγαλύτερα», αρκεί να προσπαθήσει. Και πέρασαν τα χρονιά και ήρθε η ώρα όλη η Ευρώπη να (παρα)μιλάει με το κοινωνικό-αθλητικό φαινόμενο του ΑΡΗ. Μια ομάδα, από μια μικρή πόλη, χωρίς τα «μέσα» των υπολοίπων, να βρίσκεται στην Κορυφή και να τυγχάνει του απόλυτου σεβασμού φίλων και αντίπαλων. Στα επόμενα χρονιά, τίτλοι, διακρίσεις, χάρες, λύπες, προδοσίες… Ο ΑΡΗΣ, όμως είναι και σήμερα εδώ! Μακριά και έξω από συμφέροντα, μακριά και έξω από διαπλοκές, πληγωμένος, αλλά διψασμένος. Πληγωμένος, αλλά έτοιμος να ορθωθεί ξανά.

Ο ΑΡΗΣ είμαστε όλοι εμείς. Ο ΑΡΗΣ δεν ανήκει σε κανέναν, πάρα μόνο στο λαό του, σε όλους μας δηλαδή. Όλοι οφείλουμε να δρούμε στις υπηρεσίες αυτής της Τεράστιας Ιδέας και να υποκλινόμαστε στον Αξεπέραστο Λαό του. Μακάρι να υπήρχαν λόγια να εκφράσω πόσο υπερήφανοι είμαστε, ως Αρειανοί που σε υπηρετούμε, γιατί αυτό είμαστε, υπηρέτες του Οράματος που ακούει στο όνομά σου! Χρονιά Πολλά ΑΡΗ μας!»

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024