Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο Μπρους Γουίλις ξαναπαντρεύτηκε με την Ντέμι Μουρ δίπλα του

Ο Μπρους Γουίλις ξαναπαντρεύτηκε με την Ντέμι Μουρ δίπλα του

Σε μία ρομαντική γαμήλια τελετή, ο «πολύ σκληρός για να πεθάνει» Μπρους Γουίλις ξαναπαντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του...

Μπορεί να έχει περάσει μια δεκαετία που από τότε που ο «πολύ σκληρός για να πεθάνει» Μπρους Γουίλις παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του Έμα Χέμινγκ, όμως οι δυο τους φαίνεται πως παραμένουν τρελά ερωτευμένοι, καθώς ανανέωσαν τους όρκους αιώνιας πίστης, με μία νέα ρομαντική γαμήλια τελετή.

Η 40χρονη Έμα Χέμινγκ, με την οποία ο Μπρους Γουίλις έχει αποκτήσει δύο κόρες, θέλησε να ευχηθεί στον σύζυγό της για την επέτειό τους, αποκαλύπτοντας πως το ζευγάρι ξαναπαντρεύτηκε!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του αμερικανικού Τύπου, στην τελετή ανάμεσα στον Μπρους Γουίλις και την αγαπημένη του, εκτός από τις κόρες του, την 6χρονη Μάμπελ και την 4χρονη Έβελιν, έδωσαν το παρών και οι τρεις μεγαλύτερες κόρες του ηθοποιού, καρπός του γάμου του με την πρώην σύζυγό του, Ντέμι Μουρ.

View this post on Instagram

#Repost @newcanaanmoms (@get_repost) ・・・ Excited to share our interview with @emmahemingwillis! 🎉 She talks to our parent brand, @thelocalmomsnetwork about life as a #mompreneur, being part of *that* famous modern family and what husband Bruce is like as a dad (spoiler alert: he only plays the tough guy in the movies!). 😬 LOVE 💕 her "mom uniform" 👉 @newcanaanmoms and click link in profile for story.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 📷@belathee ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #emmahemingwillis #brucewillis #thelocalmomsnetwork #givingmomsthegiftoftime #celebritymom #celebritykids #momssupportingmoms⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ https://newcanaandarienmoms.com/emma-heming-willis-on-motherhood-marriage-and-more/

A post shared by Bruce Willis (@brucewillisbw) on

Μπρους Γούιλις και Ντέμι Μουρ έμειναν παντρεμένοι από το 1987 έως το 2000, όποότε και χώρισαν ενώ σήμερα οι σχέσεις τους φαίνεται πως είνια καλύτερες από ποτέ αφού η Ντέμι Μουρ εμφανίστηκε τόσο στο γάμο του πρώην συζύγου της το 2009 όσο και στην τελετή για την ανανέωση των όρκων του πριν μερικές ημέρες, μαζί με τις κόρες της, την 30χρονη Ρουμερ, την 27χρονη Σκουτ και την 25χρονη Ταλουλα.

Η Ντέμι Μουρ όχι μόνο εμφανίστηκε στο γάμο του πρώην της, αλλά δεν δίστασε λεπτό να φωτογραφηθεί κοντά σε οικογενειακούς φίλους των «νεόνυμφων» Γούιλις και Χέμινγκ.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από τον «νέο» γάμο του Μπρους Γουίλις:

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024