Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έκτακτο δώρο Πάσχα: Τσακαλώτος και Μαξίμου διαψεύδουν τον Πετρόπουλο

Έκτακτο δώρο Πάσχα: Τσακαλώτος και Μαξίμου διαψεύδουν τον Πετρόπουλο

Διαψεύδουν το ενδεχόμενο να καταβληθεί έκτακτο επίδομα με τη μορφή δώρου Πάσχα σε δημοσίους υπαλλήλους και συνταξιούχους, κυβερνητικές πηγές, και ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, μετά και τα σενάρια που πυροδότησαν δηλώσεις του υφυπουργού Εργασίας, Τάσου Πετρόπουλου

Διαψεύδουν το ενδεχόμενο να καταβληθεί έκτακτο επίδομα με τη μορφή δώρου Πάσχα σε δημοσίους υπαλλήλους και συνταξιούχους, τόσο κυβερνητικές πηγές, όσο και ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, μετά και τα σενάρια που πυροδότησαν δηλώσεις του υφυπουργού Εργασίας, Τάσου Πετρόπουλου, την Τρίτη.

Ο Τ. Πετρόπουλος δήλωσε το πρωί της Τρίτης, μιλώντας στο ραδιόφωνο του News247, ότι «ακούγεται και λένε πολλοί ότι θα δώσουμε εκτάκτως ένα επίδομα, διότι υπάρχει ένα μέρος που μπορούμε να δώσουμε». Ο ίδιος πρόσθεσε πως «αυτές είναι αποφάσεις που σχεδιάζονται κεντρικά και ο Πρωθυπουργός ανακοινώνει», αφήνοντας ανοιχτό παράθυρο καταβολής επιδόματος, υπό τη μορφή δώρου Πάσχα σε δημοσίους υπαλλήλους και συνταξιούχους.

«Πρώτη φορά το άκουσα. Ρωτήστε τον κ. Πετρόπουλο», απάντησε από την πλευρά του ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, κληθείς να σχολιάσει αν τελικά υπάρχει στο σχεδιασμό της κυβέρνησης η καταβολή επιδόματος Πάσχα σε συνταξιούχους και εργαζόμενους στο Δημόσιο, ενώ αντίστοιχα κυβερνητικές πηγές δήλωναν επίσης ότι δεν υπάρχει κανένας τέτοιος σχεδιασμός. Αντίστοιχα άγνοια για το θέμα δήλωσε και το υπουργείο Εργασίας.

Οι δηλώσεις Πετρόπουλου προκάλεσαν ακόμα μεγαλύτερο θόρυβο με δεδομένο το ανοικτό μέτωπο της κυβέρνησης με τους δανειστές για την α’ κατοικία, γεγονός που καθιστά σαφές ότι κάθε νέο μέτωπο δυσκολεύει τις διαβουλεύσεις.

Τα «μαζεύει» ο Πετρόπουλος

Μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε η συνέντευξη του υφυπουργού Εργασίας, οι οποίες όπως αποδείχθηκε ήταν παντελώς αυθαίρετες και χωρίς να προηγηθεί η οποιαδήποτε συνεννόηση, το περιβάλλον του κ. Πετρόπουλου, επιχείρησε να… τα «μαζέψει», ανασκευάζοντας τις δηλώσεις και προσπαθώντας να πουν ότι δεν επιβεβαίωσε ποτέ το συγκεκριμένο ενδεχόμενο, με την εντύπωση πάντως της ασυνεννοησίας στην κυβέρνηση να παραμένει.

Συγκεκριμένα από το γραφείο του κ. Πετρόπουλου μετά το σάλο έσπευσαν να υποστηρίξουν ότι ο υφυπουργός: «Ουδέποτε επιβεβαίωσε τις σχετικές πληροφορίες, ουδέποτε επιβεβαίωσε μια τέτοια εκδοχή, αντιθέτως υπογράμμισε ότι τις σχετικές ανακοινώσεις τις κάνει μόνο ο Πρωθυπουργός».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024