Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λουτσέσκου: «Είμαι αφοσιωμένος στον ΠΑΟΚ, στόχος μας το νταμπλ»

Λουτσέσκου: «Είμαι αφοσιωμένος στον ΠΑΟΚ, στόχος μας το νταμπλ»

Ο Ρουμάνος τεχνικός ξεκαθάρισε ότι δεν ασχολείται με τα σενάρια περί αποχώρησής του από τον πάγκο του ΠΑΟΚ και έθεσε ως στόχο την κατάκτηση του νταμπλ.

Απόλυτα αφοσιωμένος στον ΠΑΟΚ είναι ο Ραζβάν Λουτσέσκου, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε σε δηλώσεις που έκανε σε τηλεοπτικό σταθμό της πατρίδας του.

Ο Ρουμάνος τεχνικός του Δικεφάλου τόνισε επίσης ότι δεν ασχολείται με τα σενάρια περί αποχώρησής του από τον πάγκο της ομάδας στο τέλος της φετινής σεζόν, ενώ παράλληλα έθεσε ως στόχο του ΠΑΟΚ την κατάκτηση του νταμπλ.

«Μια εξαιρετική χρονιά στην ιστορία του ΠΑΟΚ και την ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, πρέπει να ολοκληρώσουμε την σεζόν με το νταμπλ», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την πορεία του ΠΑΟΚ στο φετινό πρωτάθλημα: «Υπάρχει τεράστιος ενθουσιασμός, αλλά έχουμε ακόμη πέντε αγωνιστικές για το τέλος. Υπάρχει μια καλή διαφορά για εμάς στην βαθμολογία και πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και πολύ συγκεντρωμένοι στον στόχο μας. Με αυτό τον τρόπο καταλήγουμε σε μια εξαιρετική χρονιά στην ιστορία του ΠΑΟΚ και την ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Έχει συμπληρωθεί ένας χρόνος και δύο εβδομάδες από τότε που χάσαμε για τελευταία φορά, είναι ένα τεράστιο ρεκόρ, αλλά θα πρέπει να ολοκληρώσουμε την σεζόν με το νταμπλ».

Για τα όσα συνέβησαν την περσινή σεζόν: «Όλοι είναι πολύ πιο ώριμοι από την περσινή σεζόν, γνώρισα μια πολύ σκληρή εμπειρία. Ωστόσο, οι αποφάσεις που ελήφθησαν πέρυσι ήταν εντελώς άδικες, μας έκλεψαν τον τίτλο που κερδίσαμε μέσα στο γήπεδο».

Για το μέλλον του: «Υπέγραψα την επέκταση του συμβολαίου μου τον Σεπτέμβριο μέχρι το καλοκαίρι του 2020. Υπάρχουν πολλά σενάρια, τα οποία με αφήνουν αδιάφορο. Είμαι συγκεντρωμένος στη δουλειά μου με τον ΠΑΟΚ και έχω πολύ καλή σχέση με τον Ιβάν Σαββίδη. Υποσχέθηκα στον πρόεδρο ότι πρώτα θα μιλήσω μαζί του για ότι αφορά το μέλλον μου. Αν αποφασίσει να τελειώσει την συνεργασία μας θα φύγω, αν θέλει να συνεχίσω θα μείνω στον ΠΑΟΚ. Μου συμπεριφέρθηκαν άψογα στον ΠΑΟΚ και με στήριξαν στην αρχή όταν δεν πήγαιναν καλά τα πράγματα. Η οικογένεια Σαββίδη έχει τεράστια συνεισφορά στην πορεία πρωταθλητισμού του ΠΑΟΚ».

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024