Ένα ακόμη περιστατικό βίας στις φυλακές Λάρισας σημειώθηκε σήμερα το απόγευμα.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του larissanet.gr, γύρω στις 8 το βράδυ υπήρξε συμπλοκή κρατουμένων για άγνωστη μέχρις στιγμής αιτία, με αποτέλεσμα να υπάρξει τραυματισμός ενός 22χρονου αλλοδαπού κρατουμένου στον μηριαίο από αιχμηρό αντικείμενο, μάλλον από μαχαίρι.
Κλήθηκε άμεσα το ΕΚΑΒ το οποίο παρέλαβε τον τραυματία και τον μετέφερε στο εφημερεύον Νοσοκομείο, όπου βρίσκεται και η Αστυνομία για να διερευνήσει το συμβάν.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).