Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η έκπληξη των Ομπάμα στους Τζένιφερ Λόπεζ και Άλεξ Ροντρίγκεζ

Η έκπληξη των Ομπάμα στους Τζένιφερ Λόπεζ και Άλεξ Ροντρίγκεζ

Η πιο ξεχωριστή έκπληξη στους μελλόνυμφους Τζένιφερ Λόπεζ και Άλεξ Ροντρίγκεζ , ήρθε από το ζεύγος Ομπάμα...

Ο χώρος της showbiz απέκτησε πρόσφατα ένα ακόμα καυτό ζευγάρι με την Τζένιφερ Λόπεζ και τον εκλεκτό της καρδιάς της Άλεξ Ροντρίγκεζ, να δηλώνουν έτοιμοι να προχωρήσουν τη σχέση τους στο επόμενο επίπεδο και να ανακοινώνουν τον γάμο τους.

Οι ευχές για τους λαμπερούς μελλόνυμφους πολλές και από διάφορες κατευθύνσεις. Θαυμαστές της Τζένιφερ Λόπεζ, αλλά και stars της showbiz έσπευσαν να ευχηθούν στο ζευγάρι μετά τη χαρμόσυνη είδηση. Όμως η πιο ξεχωριστή έκπληξη ήρθε από ένα άλλο διάσημο ζευγάρι, αυτό των Μπαράκ και Μισέλ Ομπάμα!

Ειδικότερα, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, Τζένιφερ Λόπεζ και ο Άλεξ Ροντρίγκεζ έλαβαν ευχές για τον αρραβώνα τους από τον Μπαράκ και τη Μισέλ Ομπάμα.

«Τζένιφερ και Άλεξ – Η Μισέλ και εγώ απλά θέλαμε να σας συγχαρούμε για τον αρραβώνα σας. Μετά από 26 χρόνια μαζί, μπορούμε να πούμε ότι οποιεσδήποτε προκλήσεις μπορεί να φέρει η ζωή, το να τις μοιράζεσαι με κάποιον που αγαπάς κάνει τα πάντα καλύτερα. Ό, τι καλύτερο, Μπαράκ Ομπάμα » έγραψε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ στη χειρόγραφη συγχαρητήρια επιστολή του.

Ο Άλεξ Ροντρίγκεζ φωτογράφισε και ανάρτησε στο Twitter και το Instagram τη συγχαρητήρια επιστολή των Μπαράκ και Μισέλ Ομπάμα. «Αυτό σημαίνει τα πάντα για μας. Ένα δείγμα συζυγικής σοφίας από τον 44ο αρχηγό των ενόπλων δυνάμεων» έγραψε ο πρώην παίκτης του.

Η εκρηκτική Λατίνα star και ο πρώην παίκτης του μπέιζμπολ αρραβωνιάστηκαν στις αρχές Μαρτίου. Ο Άλεξ Ροντρίγκεζ 43 ετών, πρώην παίκτης των New York Yankees έκανε πρόταση γάμου στη Λόπεζ, 49 ετών με ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι 16 καρατίων, ενώ έκαναν διακοπές στις Μπαχάμες.

View this post on Instagram

3.9.19✨♥️

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Οι New York Yankees επισκέφθηκαν τον Λευκό Οίκο το 2010 και τότε φαίνεται πως γνωρίστηκαν ο Άλεξ Ροντρίγκεζ και ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, ενώ η Τζένιφερ Λόπεζ ανέβηκε στη σκηνή με τη Μισέλ Ομπάμα στην τελετή απονομής των Grammy 2019 μόλις τον περασμένο Φεβρουάριο.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024